>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Na podtrzymanie dobrej passy w nba
Westbrook powyżej 52,5 pkt+zb+ast @1.83 Bet365
Linia taka, że może w 3 kwarty to zrobić nawet
do tego dubel: Davis powyżej 30 pkt i Butler powyżej 35,5 pkt+zb+ast ako @3.42 Betsafe

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Możecie zagrać strzelców na Całorocznym? Ja mam jakby zablokowaną ofertę.
Muszę czekać na początek meczu, czy o co chodzi?

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
1 kwarta Cavs -2.5 @1.83
Cavs zawsze mocno rozpoczynają mecze, do tego własna hala. Myślę że warto
Jeszcze chyba nikt się nie dorobił grając zakłady na kwarty ???? Do tego Love nie gra, a to armata od trójek i zbiórek no ale powodzenia ????

Gracie te Miśki czy odpuszczacie bo mnie kusi i męczy ten bet.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Jeszcze chyba nikt się nie dorobił grając zakłady na kwarty ???? Do tego Love nie gra, a to armata od trójek i zbiórek no ale powodzenia ????

Gracie te Miśki czy odpuszczacie bo mnie kusi i męczy ten bet.
grywam od jakiegoś czasu ich pierwsze kwarty (cavs, oraz gsw) i w 80% przypadków wychodzi więc da się ;)
Statystyki w tym sezonie na własnym parkiecie: 16:3:1 (16W, 3L, 1Remis) w pierwszej kwarcie. gdzie porażki były kilkoma punktami (1 punkt z 76&#39;s, 6 z rockets i ostatnio 5 z lakers) zaś wygrane dość wyraźne często w okolicy 10 punktów

M 465

michal91

Użytkownik
grywam od jakiegoś czasu ich pierwsze kwarty (cavs, oraz gsw) i w 80% przypadków wychodzi więc da się ;)
Statystyki w tym sezonie na własnym parkiecie: 16:3:1 (16W, 3L, 1Remis) w pierwszej kwarcie. gdzie porażki były kilkoma punktami, zaś wygrane dość wyraźne
Jest jakaś strona ze statystykami z poszczególnych kwart?

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Jest jakaś strona ze statystykami z poszczególnych kwart?
nie wiem czy jest konkretnie z takimi statystykami strona. Liczyłem to teraz ręcznie na flashscorze (Wchodzisz w mecz cavs, tam dajesz H2H, Cleveland home i każdy mecz po kolei wchodzisz i tam masz wyniki poszczególnych kwart)
Ewentualnie coś takiego znalazłem: https://www.teamrankings.com/nba/stat/average-1st-quarter-margin cavs średnio o 8 punktów wygrywa pierwszą kwartę z przeciwnikami

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
1 kwarta Cavs -2.5 @1.83

Cavs zawsze mocno rozpoczynają mecze, do tego własna hala. Myślę że warto
✅ 31:23
Bucks bez podjazdu, a cavs standardowo już w pierwszej kwarcie odskakuje na prawie 10 punktów. 2 kwarta powinna także paść łupem cavs dlatego też próbuję:
2 kwarta cavs @1.83 3/10 tym razem lżej (pierwszą grałem dośc mocno 6/10)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom