Bardzo mozliwe.Panowie, może dziś przełamanie Memphis? 3 przegrane z rzędu a kursy kuszą
tak o nba.Ja mam normalnie i mogę pograć. JAk o NBA Ci chodzi.
żarło i zmarłoPinheiros 25-15 lub więcej @8 leciutko
tutajBrasilia - kobiety @2.62 siatka Brazil
Jeszcze chyba nikt się nie dorobił grając zakłady na kwarty ???? Do tego Love nie gra, a to armata od trójek i zbiórek no ale powodzenia ????1 kwarta Cavs -2.5 @1.83
Cavs zawsze mocno rozpoczynają mecze, do tego własna hala. Myślę że warto
grywam od jakiegoś czasu ich pierwsze kwarty (cavs, oraz gsw) i w 80% przypadków wychodzi więc da sięJeszcze chyba nikt się nie dorobił grając zakłady na kwarty ???? Do tego Love nie gra, a to armata od trójek i zbiórek no ale powodzenia ????
Gracie te Miśki czy odpuszczacie bo mnie kusi i męczy ten bet.
Jest jakaś strona ze statystykami z poszczególnych kwart?grywam od jakiegoś czasu ich pierwsze kwarty (cavs, oraz gsw) i w 80% przypadków wychodzi więc da się
Statystyki w tym sezonie na własnym parkiecie: 16:3:1 (16W, 3L, 1Remis) w pierwszej kwarcie. gdzie porażki były kilkoma punktami, zaś wygrane dość wyraźne
nie wiem czy jest konkretnie z takimi statystykami strona. Liczyłem to teraz ręcznie na flashscorze (Wchodzisz w mecz cavs, tam dajesz H2H, Cleveland home i każdy mecz po kolei wchodzisz i tam masz wyniki poszczególnych kwart)Jest jakaś strona ze statystykami z poszczególnych kwart?
31:231 kwarta Cavs -2.5 @1.83
Cavs zawsze mocno rozpoczynają mecze, do tego własna hala. Myślę że warto