maciej_cfc
Użytkownik
Plymouth karnego nie strzeliło ????
Ten karny poszedl juz po kontrze, czyli pewnie beda grali otwarte kart, bo co maja do stracenia, a bramka na Camp Nou to zawsze cos :grin:Pytanie czy Herules bedzie bronil blamazu czy zagra wesolyotwarty futbol w 2 polowiebrakuje jednak iniesty i tych precycyjnych podan
nie nie nie wierzę. Zamykali mi kupon i taki cyrk odwalili X2 miało być pewne;PBolivar hehe
Viren gadał z trenerami chyba, zapraszam do jego tematu to się wszystkiego dowiesz. ????Plymouth karnego nie strzeliło ????
hehe mi dzisiaj karnego nie strzelili na Malcie - zabrakło 1 bramkiPlymouth karnego nie strzeliło ????
wrzutka na 15m, bramkarz wyszedł, zderzył się ze swoim i rywalem, zamieszanie i strzał pod poprzeczkę z 16m nad wszystkimi leżącymi...nie nie nie wierzę. Zamykali mi kupon i taki cyrk odwalili X2 miało być pewne;P
Oglądałeś gola?
Gdzie to znajdę? Okej znalazłem dosyć ciekawa analiza, nie patrzyłem na to wcześniej. Oglądałem po prostu mecz widziałem że cisnęli w dogrywce to postawiłem na ich wygraną w dogrywce mało brakowało a by prowadzili jeszcze w sumie 10 min meczu.Viren gadał z trenerami chyba, zapraszam do jego tematu to się wszystkiego dowiesz. ????
W meczu Barcelony gol przed 60 minutą, 2,20 w całorocznym. Myślę, że mecz skończy się wynikiem z 5:0 czy 5:1, gol dla gości jak w meczu Sevilli czy Atletico.
Under 2.5Barca cienutko under 3.5 @1.72 jest obrona czestochowy oraz lekko under @2.5 bet 365