>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
rodd 136

rodd

Użytkownik
Pytanie czy Herules bedzie bronil blamazu czy zagra wesolyotwarty futbol w 2 polowiebrakuje jednak iniesty i tych precycyjnych podan
Ten karny poszedl juz po kontrze, czyli pewnie beda grali otwarte kart, bo co maja do stracenia, a bramka na Camp Nou to zawsze cos :grin:

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Plymouth karnego nie strzeliło ????
Viren gadał z trenerami chyba, zapraszam do jego tematu to się wszystkiego dowiesz. ????
W meczu Barcelony gol przed 60 minutą, 2,20 w całorocznym. Myślę, że mecz skończy się wynikiem z 5:0 czy 5:1, gol dla gości jak w meczu Sevilli czy Atletico.
3:0 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Polecam z NBA
POR Trail Blazers @ 1,38
UTA Jazz @ 1,35
HOU Rockets @ 1,35
OKC Thunder @ 1,76
4 zdarzenia, 1 Zakład * 120,00 PLN

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
nie nie nie wierzę. Zamykali mi kupon i taki cyrk odwalili X2 miało być pewne;P

Oglądałeś gola?
wrzutka na 15m, bramkarz wyszedł, zderzył się ze swoim i rywalem, zamieszanie i strzał pod poprzeczkę z 16m nad wszystkimi leżącymi...

maciej_cfc 25K

maciej_cfc

Użytkownik
Viren gadał z trenerami chyba, zapraszam do jego tematu to się wszystkiego dowiesz. ????
W meczu Barcelony gol przed 60 minutą, 2,20 w całorocznym. Myślę, że mecz skończy się wynikiem z 5:0 czy 5:1, gol dla gości jak w meczu Sevilli czy Atletico.
Gdzie to znajdę? Okej znalazłem dosyć ciekawa analiza, nie patrzyłem na to wcześniej. Oglądałem po prostu mecz widziałem że cisnęli w dogrywce to postawiłem na ich wygraną w dogrywce mało brakowało a by prowadzili jeszcze w sumie 10 min meczu.

H 902

hank

Użytkownik
Ode mnie na noc:
Mocno biorę Portland + Atlanta + +13,5 Sacramento.
Do tego dubelek OKC+ Houston over 116,5
I dwa single Miśki i Sacramento.

Suns z Houston under? tam i 250 może być, jak będzie siedzieć od początku.
Utah mina. Cavs ze względu że wypada JR też bym uwazał.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Sangalhos by 6 or more...@4 w bet365(koszykowka) za pol stawki. tam taka patologia i ceglarnia ze 6 pkt to nie bedzie cud.Jak Sang odjedzie to Vasco nie da rady sie zblizyc z taka skutecznoscia. Polecam pograc.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
W Barcy gol przed 70 minutą 1,80... Tu jakaś 53-54&#39; minuta była
✅ jak szybko ????
Ponawiam beta przy 4:0 1,83 &#39;55 minuta tym razem
⛔

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom