zibicool
Użytkownik
Zamknąłeś?a ja tak
Zamknąłeś?a ja tak
Pewnie nie, zajety robieniem screana byl ???? ...Zamknąłeś?
jak chcesz bez stresu grać w bukmacherke to polecam płatne typy zero stresu a satysfakcja niby gwarantowana.bez sensu zupełnie granie tych ligi, under 192,5 też mi zapierdolą... trzeba to odpuścic szkoda czasu i nerwów
Nie....Zamknąłeś?
taaa już miałem kilku takich, zapłaciłem za typ, po czym na 5 weszły chyba 2, dzięki ????jak chcesz bez stresu grać w bukmacherke to polecam płatne typy zero stresu a satysfakcja niby gwarantowana.
Kolega chyba ironizował, bo w taki właśnie sposób reklamują się strony z płatnymi typami: "Zero stresu, satysfakcja i kasa gwarantowana" ????taaa już miałem kilku takich, zapłaciłem za typ, po czym na 5 weszły chyba 2, dzięki ????
A pracuje z was ktorys...?Cytat:
Napisał golkiper ->
bez sensu zupełnie granie tych ligi, under 192,5 też mi zapierdolą... trzeba to odpuścic szkoda czasu i nerwów
jak chcesz bez stresu grać w bukmacherke to polecam płatne typy zero stresu a satysfakcja niby gwarantowana.
U virena jest darmo. I to nawet z przedmeczowymi symulacjami wynikówjak chcesz bez stresu grać w bukmacherke to polecam płatne typy zero stresu a satysfakcja niby gwarantowana.
nie interesuj sięA pracuje z was ktorys...?
Albo Logikman pewnie kuzyn elita i virenaU virena jest darmo. I to nawet z przedmeczowymi symulacjami wyników
Rozumiem ze odpisywanie na forum o 13 rownoznaczne jest z tym, ze nie pracuje? :spokodfhgfh: Niektorzy mnie rozbrajają ..A pracuje z was ktorys...?
Sama odpowiedz wskazje ze edukacja zakonczona na podstawie podstawowym ????nie interesuj się
Pobrałem sobie do dubla:Maccabi Tzur Shalom - Hapoel Petach-Tikva
2:0 do przerwy, goście są znacznie lepsi, w tym pucharze Izraela już różne cyrki były.
Próbujemy:
over 3,5 @1,8
over 4,5 @3,5