>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
bez sensu zupełnie granie tych ligi, under 192,5 też mi zapierdolą... trzeba to odpuścic szkoda czasu i nerwów
jak chcesz bez stresu grać w bukmacherke to polecam płatne typy zero stresu a satysfakcja niby gwarantowana.

piotrex007 121,2K

piotrex007

Użytkownik
taaa już miałem kilku takich, zapłaciłem za typ, po czym na 5 weszły chyba 2, dzięki ????
Kolega chyba ironizował, bo w taki właśnie sposób reklamują się strony z płatnymi typami: &quot;Zero stresu, satysfakcja i kasa gwarantowana&quot; ????

drif 31,6K

drif

Użytkownik
Cytat:
Napisał golkiper -&gt;
bez sensu zupełnie granie tych ligi, under 192,5 też mi zapierdolą... trzeba to odpuścic szkoda czasu i nerwów
jak chcesz bez stresu grać w bukmacherke to polecam płatne typy zero stresu a satysfakcja niby gwarantowana.
A pracuje z was ktorys...?

forky 734

forky

Użytkownik
kiedyś kminiłem z płatnymi typami i najlepiej jak na tym wyszedłem to po odliczeniu kosztów to był jakiś śmieszny plus (rzedu kilku złotych) więc bardziej się opłaca samemu kombinować ???? ale różnie to bywa, może gdzieś na świecie są osoby które pozwalają tak zarobić

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Maccabi Tzur Shalom - Hapoel Petach-Tikva
2:0 do przerwy, goście są znacznie lepsi, w tym pucharze Izraela już różne cyrki były.
Próbujemy:
over 3,5 @1,8
over 4,5 @3,5

piotrex007 121,2K

piotrex007

Użytkownik
Maccabi Tzur Shalom - Hapoel Petach-Tikva

2:0 do przerwy, goście są znacznie lepsi, w tym pucharze Izraela już różne cyrki były.

Próbujemy:

over 3,5 @1,8
over 4,5 @3,5
Pobrałem sobie do dubla:

Maccabi Tzur Shalom - Hapoel Petah Tikva over 3,5
Kasimpasa - Inegolspor goście over 2,5
AKO: 3,61 w sts

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom