traperek
Użytkownik
Llul i thompkins graja, maciulis, hunter i randolph jeszcze nie wiadomo.Witam, nie wiecie przypadkiem jak wygląda dzisiaj sytuacja w eurolidze w Realu Madryt? Jeśli dalej Real bez 3 zawodników to Bamberg bierze mecze.
Llul i thompkins graja, maciulis, hunter i randolph jeszcze nie wiadomo.Witam, nie wiecie przypadkiem jak wygląda dzisiaj sytuacja w eurolidze w Realu Madryt? Jeśli dalej Real bez 3 zawodników to Bamberg bierze mecze.
podaj przykład jednego lepszego bonusu 100% :>Atrakcyjność w takim razie to pojęcie względne ????
https://forum.bukmacherskie.com/f22/podaj przykład jednego lepszego bonusu 100% :>
znam te bonusy i będzie ciężko znaleźć chociaż jeden z lepszymi warunkami.
Różna może być kwestia obrotu ale 200pln bywa imo najpopularniejszeznam te bonusy i będzie ciężko znaleźć chociaż jeden z lepszymi warunkami.
Rozliczone teraz, bo sen wygrał.Toronto Maple Leafs - Anaheim Ducks
Ducks ML
kurs 2,17 MarathonBet
https://forum.bukmacherskie.com/f274/ranking-nhl-2016-2017-regular-season-138553-67.html#post6236730
czemu tak ??Yeni Amasyaspor lub remis 3.25 polecam bet365
1,41 około. Nie ma tam co grać, parodia tenisa.
oglądam i mecz jest na zasadzie piła w przód xdczemu tak ??
sytuacje jakieś sa ?? jakiś overek warto ?oglądam i mecz jest na zasadzie piła w przód xd
Olimpbet chociażby z zakładem bez ryzyka za 100 euro z jednorazowym obrotem na Ako 2x 1.60 czy tam 1.50?podaj przykład jednego lepszego bonusu 100% :>
przed meczem pograłem under 3.5 bo jest taka murawa jaka jest... więc nie wiem jak wpadną to jeszcze max 2 sytuacje są słabe nie ma takich sam na sam tylko wrzutki a pierwsza bramka to brak słów koleś sobie pomylił swoją bramkę z przeciwnika i nie naciskany strzelił babola z główki do swojej patola xdsytuacje jakieś sa ?? jakiś overek warto ?
dzięki to odpuszczamprzed meczem pograłem under 3.5 bo jest taka murawa jaka jest... więc nie wiem jak wpadną to jeszcze max 2 sytuacje są słabe nie ma takich sam na sam tylko wrzutki a pierwsza bramka to brak słów koleś sobie pomylił swoją bramkę z przeciwnika i nie naciskany strzelił babola z główki do swojej patola xd
grał ktoś ?Kania @1.66
ja mówię o promocjach typu 100% do xxx plnOlimpbet chociażby z zakładem bez ryzyka za 100 euro z jednorazowym obrotem na Ako 2x 1.60 czy tam 1.50?