>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
loj99 530

loj99

Użytkownik
zagram under 170.5 @ 1.60 + montreal ml + chicago ml+ sharki ml jak wejdzie kurs...pingwiny i floryde odpuszcze jednak ako ok 8-10 i za 500 moze jakis underek w nhl ale linii 5 nie tykam bo sezon overowy w hooy
siatka dziś dobra

Modena @1,70
ACH Ljubljana @1,41

loj99 530

loj99

Użytkownik
Amasyaspor - Sivasspor GODZ: 10,00
TYP: Poniżej 3.5 gola
@1,5
Polecam oglądałem mecz ostatnio tam boisko u nich to taka murawa jak w naszych b klasach.... Piłka się podbija a chcą grać kombinacyjnie, under jak się patrzy wyniki ostatnich meczy pucharowych mówią same za siebie :]
Na rano kuponik:
Amasyaspor - Sivasspor GODZ: 10,00
Poniżej 3.5 gola
@1,5
+
Kasimpasa
@1.50
+
Anyang Kgc
@1.30
Ako: 2.925 potem rozlicze

ziomus7355 152

ziomus7355

Użytkownik
Witam, nie wiecie przypadkiem jak wygląda dzisiaj sytuacja w eurolidze w Realu Madryt? Jeśli dalej Real bez 3 zawodników to Bamberg bierze mecze.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Witam, nie wiecie przypadkiem jak wygląda dzisiaj sytuacja w eurolidze w Realu Madryt? Jeśli dalej Real bez 3 zawodników to Bamberg bierze mecze.
a co to za trzeci nieobecny?
Lull już grał w weekend w lidze, Randolph nie więc nie wiem czy dziś zagra a ten trzeci to nie wiem kto bo wszyscy oprócz Thompkinsa są na chodzie

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Szału nie ma, ale problemów też zero.
No właśnie czytam w dziale, że podobno czasem bez weryfikacji, a ziomek mi pisze, że chcieli od niego wszystko co można chcieć, że trzymają wypłatę itp....Niby firma solidna, bo widzę ją nawet na bandach w premiership, więc chyba spróbuję tego bonusa. Może u mnie pójdzie sprawnie ;)

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
No właśnie czytam w dziale, że podobno czasem bez weryfikacji, a ziomek mi pisze, że chcieli od niego wszystko co można chcieć, że trzymają wypłatę itp...
Jeszcze takiej firmy nie założyli, co by wszystkim dogodziła.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom