>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
D 0

dutra

Gość
Rozplyniesz się jak reszta grajacych bo mają wolny czas, wniosków widać nie wyciągasz ale czego się spodziewać po kimś kto broni nazywanie ludzi czarnuchami argumentując to wolnością słowa i debatą :cool::cool::cool:
Bez odbioru mobilku

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Wy Counter Strike obstawiacie (lol), więc jak ktoś obstawia piłkę nożną, dyscyplinę z 150 letnią tradycją to jednak powinieneś wziąć pod uwagę że nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Poza tym dokładne statystyki są dostępne na soccerway + na live na becie.
Każdy mecz CS-a tutaj podawany jest profesjonalnie transmitowany, a statystyk jest tyle, że bania mała. Pomijając to, że większość z teamów dobrze znamy. A niektóre nawet od kilkunastu lat (przynajmniej ja). Nic się na dodatek nie wpieprza do gry: sędzia, kibice czy pogoda.
Czy tak samo jest z 2 ligą grecką?
Zawsze mnie bawią te drwiny z CS-a.

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Rozplyniesz się jak reszta grajacych bo mają wolny czas, wniosków widać nie wyciągasz ale czego się spodziewać po kimś kto broni nazywanie ludzi czarnuchami argumentując to wolnością słowa i debatą :cool::cool::cool:
Bez odbioru mobilku
To że nie rozumiesz pewnych idei nie oznacza, że musiałeś od razu to wszystkim pokazać. Czasami lepiej się nie odzywać i sprawiać wrażenie głupca niż coś napisać i rozwiać wszelkie wątpliwości. Nie skorzystałeś ze swojej szansy by milczeć.

Cmoknij mnie tam gdzie słonko nie dochodzi, ja jestem ciągle na zielono i będę jeszcze długo po tym jak Ty przegrasz wszystko na swoich CSach i snookerach. Byłem na forum 4 lata zanim tu przylazłeś i będę jeszcze długo po tym jak znikniesz. Jak Ci ulży pizdeczko, możesz mi liczyć dni, ale nie sprawiasz wrażenie gościa co skończył coś więcej jak zawodówka, więc możesz mieć problem z operowaniem na takich liczbach jakie Cię czekają.

Otrzymane punkty reputacji: +3
wcaleniee 195

wcaleniee

Użytkownik
Każdy mecz CS-a tutaj podawany jest profesjonalnie transmitowany, a statystyk jest tyle, że bania mała. Pomijając to, że większość z teamów dobrze znamy. A niektóre nawet od kilkunastu lat (przynajmniej ja). Nic się na dodatek nie wpieprza do gry: sędzia, kibice czy pogoda.

Dodam swoje 3 grosze. Chłopaki obstawiają CSa bo oglądają turnieje, wiedzą na jakich mapach dana drużyna gra dobrze, po prostu śledzą na bieżąco to co się dzieje.

Ogarniasz 2 ligę grecką? Znasz piłkarzy i absencje na dany mecz? Na suchych statystykach często można się przejechać a szczególnie w niższych ligach gdzie sam obraz gry to patola.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik

Do tego warto dodac ze zawodnicy maja podpisane duzo wieksze kontrakty niz zawodnicy w 2 lidze greckiej, Oni tez maja wymogi od swoich organizacji nie graja byle zagrac. My dysponujemy statystykami, znamy kazda druzyne ktora stawiamy znamy mapy ktora druzyna jest gdzie mocna znamy lepsze strony na danych mapach, znamy dyspozycje druzyn, Przynajmniej ja ogladam 80% meczy tak samo pewnie jak inni stawiajcy csa, a Ty? pewnie tez ogladasz kazdy mecz w lidze greckiej

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Przeceniacie analizę. Dlatego gramy live bo na live wszystko widać, poza tym typera określa stosunek jego wygranych do przegranych typów. Jak zacznę mieć na czerwono, to będziecie mieli podstawy do pisania takich postów. Na razie idzie mi dobrze, więc o co w ogóle ta spina? Zaczynacie jakiś flamewar, po tym jak zauważyłem że jakakolwiek piłka dziś się zaczyna o godzinie 14. Czy pisałem że idę w grube lokomotywy na II ligę grecką? Opanujcie się, nawet nie wspomniałem czy to pogram...
Kuchcik: zgadza się, natomiast co to ma do hejtowania obstawiania piłki nożnej na zdarzenia dwudrogowe gdzie mogę nadal szacować prawdopodobieństwo i jeśli uznam, że buk się pomylił, to jeszcze na tym zarobić? To Dutra zaczął *****burzę. Ja dotąd nikomu o ich typach nic nie pisałem, z wyjątkiem Wawo którego lokomotywy każdy zna.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Kuchcik: zgadza się, natomiast co to ma do hejtowania obstawiania piłki nożnej na zdarzenia dwudrogowe gdzie mogę nadal szacować prawdopodobieństwo i jeśli uznam, że buk się pomylił, to jeszcze na tym zarobić? To Dutra zaczął *****burzę. Ja dotąd nikomu o ich typach nic nie pisałem, z wyjątkiem Wawo którego lokomotywy każdy zna.
Ja w ten spór nie wchodzę. Nawiązałem do CS-a, bo regularnie widzę takie podśmiechujki z obstawiania e-Sportu. A fakt jest taki, że fani tej gry mają o niej ogromne pojęcie. I co ważne nie stawiają na jednych czy drugich przez sympatię/nienawiść etc. Jest pełna neutralność. Tego nie ma ani w piłce, ani w tenisie i innym sporcie. Takie fakty.

Warunkiem zauważenia tego jest szersze spojrzenie na sprawę, ale ciężko tego wymagać w tym miejscu.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Warto wspomniec ze czesto nam na csie siadaja duze kursy ze wzgledu na niewiedze bukachmerow, wiemy kiedy warto obstawic na live jak jest mega przewaga strony a buki rzucaja juz kursy po 5-8, Wydaje mi sie caly czas ze mamy ogromna przewage nad bukami, przynajmniej na ta chwile

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Ja w ten spór nie wchodzę. Nawiązałem do CS-a, bo regularnie widzę takie podśmiechujki z obstawiania e-Sportu. A fakt jest taki, że fani tej gry mają o niej ogromne pojęcie. I co ważne nie stawiają na jednych czy drugich przez sympatię/nienawiść etc. Jest pełna neutralność. Tego nie ma ani w piłce, ani w tenisie i innym sporcie. Takie fakty.

Warunkiem zauważenia tego jest szersze spojrzenie na sprawę, ale ciężko tego wymagać w tym miejscu.
Ja się zgadzam. Gra się to co się zna, czuje, do czego ma się też nieco szczęścia. Chciałem jedynie zauważyć że skoro on gra taką egzotykę jak CS to nie powinien mieć zastrzeżeń że ktoś gra na futbol, który w sieci jest dostępny wszędzie i wiele informacji można znaleźć o każdej drużynie. Może zgódźmy się po prostu że będziemy oceniali czerwone/zielone, a nie dyscyplinę i ligę, bo to wywołuje jakieś niezdrowe dyskusje?

Pragnę też zauważyć że jedyne co dotąd napisałem to to, że pierwsze mecze dzisiejszego dnia zaczynają się o godzinie 14 w drugiej lidze greckiej. To zabawne jak niektórzy mający problem z czytaniem ze zrozumieniem wywnioskowali z tego, że zamierzam coś na to NA PEWNO grać tylko dlatego że jest co. Zabawne ????

Otrzymane punkty reputacji: +10
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Dzisiaj derby Liverpoolu, nie mam pomysłu na granie, ale liczę, że Everton to weźmie, Liverpool to chyba klub który darzę największą antypatią, zwłaszcza od czasu jak Benitez odsunął Dudka, a wstawił w jego miejsce swojego kumpla łamagę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom