Wlasnie sie zastanawiam czy nie grac OT X @2.12Myślicie,że będą karne w tym meczu?
Tym samym statystykom się przyglądałem. Na tą chwilę już 3 rzuty rożne biła Academica. Może po przerwie coś strzelą a wtedy Guimaraes się otworzy. W takiej sytuacji to albo straci kolejną bramkę a może coś wciśnie :razz:Ja się temu spotkaniu przyglądam. Należy pamiętać, że to Guimaraes B, 2 albo 3 liga.
Jakby urosło do ~2 to myślę że możnaby spróbować, ja chyba dziubnę za 50. Generalnie Academica mocno underowa, czasem mają tylko 0/1 goli na mecz. Niemniej Guimaraes w ostatnich 5 meczach średnia goli na mecz 2.4, może gospodarze coś popróbują.
Z drugiej strony to Portugalia i zawsze tu masa underów.
Boże, ale rak, nawet karnych nie zobaczyćPolecam spróbować Jokerit za 2.35
Goście przed chwilą strzelili nieuznaną bramkę, trwa trzecia tercja jest 0-0 i w niczym nie ustępują gospodarzom, więc po takim kursie próbuję.
To jak już będziesz miał dziubnąć to daj znaćJakby urosło do ~2 to myślę że możnaby spróbować, ja chyba dziubnę za 50.
1.90 złapałem, za 50 pograne. Academica 50% goli laduje miedzy 15 a 45 minuta xd
Powiem tak: ja ten mecz gram sobie tak troszkę dla funu, za drobniaki. Przestrzegam też przed graniem tego za cokolwiek więcej jak 50-100 PLN. Nie zbiednieję od 50 PLN, a czuję że może być jakieś 1:1 na styk. Niemniej jak nie wpadną gole to też to strawię. Eksperyment naukowytam ewidnetnie smierdzi meczem do jednego gola a raczej bezgola
Oby jednak ten odór okazał się mylący ????tam ewidnetnie smierdzi meczem do jednego gola a raczej bezgola
Jak banana to grasz to musi wejść ????Guimaraes B - Academica
over 1.5 gola
2.25 Bet365
Kallithea - OFI Crete - ten eksperyment okazał się wypałem, może ten drugi również ????Przestrzegam też przed graniem tego za cokolwiek więcej jak 50-100 PLN. Nie zbiednieję od 50 PLN, a czuję że może być jakieś 1:1 na styk. Niemniej jak nie wpadną gole to też to strawię. Eksperyment naukowy