Ja chciałem zagrać Chanię albo Smyrnis, ale nie było w ogóle tego na całorocznym. A szkoda bo intuicja mnie nie zawiodła i w obu meczach padło po 3 gole i byłbyKallithea - OFI Crete
Ja chciałem zagrać Chanię albo Smyrnis, ale nie było w ogóle tego na całorocznym. A szkoda bo intuicja mnie nie zawiodła i w obu meczach padło po 3 gole i byłbyKallithea - OFI Crete
guimaraes-academica over 0.5 I połowa @3.25
Na live było bo widziałem i pluje sobie w brode ze nie dałem na bramki w końcówce.Ja chciałem zagrać Chanię albo Smyrnis, ale nie było w ogóle tego na całorocznym. A szkoda bo intuicja mnie nie zawiodła i w obu meczach padło po 3 gole i byłby
Na B365 nie było tych spotkań.Na live było bo widziałem i pluje sobie w brode ze nie dałem na bramki w końcówce.
pogralem..zobaczymy ale cv ostatnie w top4 podoba mi sie oplacalny kurs wejde za 150
Spłaciłes vivusy i kredyty ze grasz? ????????????????????????????pogralem..zobaczymy ale cv ostatnie w top4 podoba mi sie oplacalny kurs wejde za 150
KTO STRZELI 1. GOLA
TYP: Academica Coimbra @2,25
sie przejechalem na tym meczu, sie pokartkowali jedynie ;pover 2,5 Isa Town @ 1.80
Otworzyli się? Otworzyli.Guimaraes B - Academica over 1.5 2.2
szybciutko....Guimaraes B - Academica
over 1.5 gola
2.25 bet365
1.90 złapałem, za 50 pograne. Academica 50% goli laduje miedzy 15 a 45 minuta xd