>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
furman19 928

furman19

Użytkownik
Jak tam Panowie zarobieni ?

Mam na jutro swietny typ od mojego Dziadka co mieszka na wegrzech! Pewny jak w zeszlym tygodniu II liga wegierska. Dziadek mowi ze juz dawno tak pewny typu nie byl. Prosil bym podal go dopiero jutro, wiec obserwujcie moj temat i badzcie czujni!
Kolejny typ miesiąca, roku czy stulecia ? Jak ja czytam te Twoje określenia na typy to dostaje choroby, dla Ciebie wszystko to pewniak. Opisuj te swoje mecze bez tych epitetów będzie można normalniej czytać.

wawo 16,4K

wawo

Użytkownik
JSW 3-0 przepiekny grubasny typek siadł z wysmienitym kursem 2.27. Tak jak pisalem typ mega kozacko pewny.
Zaraz uderzamy jeszcze jeden pewny typ

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Masakra co niektórzy mają pod czerepem. ja nie wiem czy to ich alter ego, czy są tacy tępi, że podają takie informacje jak ta u góry...
Gość jest na maksa trollem albo nie wie, ze ta jego druga osobowość pisze takie głupoty

master. 1K

master.

Użytkownik
Jak tam Panowie zarobieni ?

Mam na jutro swietny typ od mojego Dziadka co mieszka na wegrzech! Pewny jak w zeszlym tygodniu II liga wegierska. Dziadek mowi ze juz dawno tak pewny typu nie byl. Prosil bym podal go dopiero jutro, wiec obserwujcie moj temat i badzcie czujni!
Taka perła jak Dania ? ????
Podawaj, pewnie ;)
Gramy na odwrót i liczymy piniondze ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom