prezezo
Użytkownik
Jak pół dupy zza krzaka. Sędzia ich skręcił i nie sądze by się dali radę podnieść.Jak wygłada Borusia z Hoffenheim?
Jak pół dupy zza krzaka. Sędzia ich skręcił i nie sądze by się dali radę podnieść.Jak wygłada Borusia z Hoffenheim?
2.10 było przez chwile ale nie mogłem wniesc zakladu :/Gratuluje złapania kursu ????
No ja pogralem do przerwy gdy przegrywalyoby utrzymały to bo po fajnym kursie je złapałem ????
czyli co zrobił? bo obydwie kartki dla Reusa zasłużone, wiec nie wiem o czym piszeszJak pół dupy zza krzaka. Sędzia ich skręcił i nie sądze by się dali radę podnieść.
Powiedz, że żartujesz.czyli co zrobił? bo obydwie kartki dla Reusa zasłużone, wiec nie wiem o czym piszesz
Nie, nie zartuje. Jesli nie widzisz tutaj celowego faulu to chyba nie masz pojecia na czym polega gra w pilke nozna.Powiedz, że żartujesz?
https://twitter.com/Eurosport_PL/status/809854476198690816
Istnieje taka rzecz jak okulary. Gorąco polecam.Nie, nie zartuje. Jesli nie widzisz tutaj celowego faulu to chyba nie masz pojecia na czym polega gra w pilke nozna.
Ale to Ty nie widzisz, wiec to raczej rada dla Ciebie.Istnieje taka rzecz jak okulary. Gorąco polecam.
Ja tu widzę zasłużoną kartkę dla Reusa.
Już powoli traciłem wiarę w forum ????Ale rozumiesz, ze on ten bet podal tylko po to, zeby nie usuneli jego pytania i ktos na nie odpowiedzial? Czy nadal do Ciebie to nie dociera?