>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
radinho19 241

radinho19

Użytkownik
A odbiegając od bukmacherkii, widzieliście jaki Po spod pokazali, z typkiem co położył się na ziemię i martwego udawał po czym po chwili wstał i poszedł.

http://telewizjarepublika.pl/szczyt-manipulacji-w-spocie-po-wystapil-meczennik-kod-u-udajacy-martwego,42116.html
Tam to postkomuniści nie mogą się pogodzić, że utracą swoje wpływy zobacz co zrobili bodajże wczoraj tylko w 3 województwach można było odbierać program tvp to jakieś chore manipulacje.

zibicool 99

zibicool

Użytkownik
???? kartka dla czerwonego lewaczka. Jak Ty jesteś prawicowy to ja jestem Kopernik. Prawicowość nie ma nic do tego czy chcesz w tym kraju ciapatych.
Jeśli chcesz cenzurować debatę i bronić ludziom wolności wypowiedzi to jesteś czerwonym lewusem, więc schowaj twarz w pupcię i się więcej nie wypowiadaj.
Już wiem, uderzyło cie, bo jesteś rasistą, a wg. ciebie każdy nie rasista to lewak? Ogarnij się gówniarzu. Mówienie na kogoś czarnuch to jest okey? I każdy kto takiego broni to lewak? Czego/kogo ty bronisz? Masz kolegę &quot;czarnego&quot;? Czy wiesz, co czuje &quot;czarnuch&quot; czytając o sobie ten sposób nazywania go?

Otrzymane punkty reputacji: +1
banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Teraz tak .....
Poczekac az bedzie handi na Barcre - 1.5 z przynajmniej 1.83 i mozna brac
Ale tak jak pisalem wczesnie espanyol +3 Barca teraz gra troszke inaczej niz kiedys co miazdzyla 5 czy 6 do 0 polecam osobiscie

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Już wiem, uderzyło cie, bo jesteś rasistą, a wg. ciebie każdy nie rasista to lewak? Ogarnij się gówniarzu. Mówienie na kogoś czarnuch to jest okey? I każdy kto takiego broni to lewak? Czego/kogo ty bronisz? Masz kolegę &quot;czarnego&quot;? Czy wiesz, co czuje &quot;czarnuch&quot; czytając o sobie ten sposób nazywania go?
Nie jestem rasistą, po prostu nie może być mowy o zamykaniu ludziom gęby na pewne ustalane przez jakichś &quot;równiejszych&quot; &quot;złe wyrażenia&quot;. Inaczej jest serio kogoś nienawidzić ze względu na rasę czemu jestem stanowczo przeciwny, a inaczej używać tego sformułowania w żartach, co zrobił Dawid. Kategorycznie sprzeciwiam się wprowadzaniu cenzury, bo ocenzurowanie chociaż jednego słowa to pierwszy krok do tego, by ocenzurować całą niewygodną resztę. EOT.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom