D
0
dutra
Gość
Zapewne wygrali jakieś rundyO kufa, na moich oczach bet365 zmienił kurs na odwrotny. Mouse jest już tylko p o1,61
Zapewne wygrali jakieś rundyO kufa, na moich oczach bet365 zmienił kurs na odwrotny. Mouse jest już tylko p o1,61
Lewaku powiadasz? Heh ciekawe. Nie chce ciapatych w tym kraju. Ale tym bardziej takich rodaków jak ty. Po jednym zdaniu śmiesz stawiać takie tezy? Ja zawsze prawicowy, ale ty najwyraźniej nido******.Wypad z polityczną poprawnością lewaku.
Dlatego, że zaraz będzie 3:0O kufa, na moich oczach bet365 zmienił kurs na odwrotny. Mouse jest już tylko p o1,61
???? kartka dla czerwonego lewaczka. Jak Ty jesteś prawicowy to ja jestem Kopernik. Prawicowość nie ma nic do tego czy chcesz w tym kraju ciapatych.Lewaku powiadasz? Heh ciekawe. Nie chce ciapatych w tym kraju. Ale tym bardziej takich rodaków jak ty. Po jednym zdaniu śmiesz stawiać takie tezy? Ja zawsze prawicowy, ale ty najwyraźniej nido******.
Jestem Za......Wypad z polityczną poprawnością lewaku.
takczerwona kartka na b365 liczy się jako 2 ?
U mnieMonaco - Lyon / Będzie kartka przed 30 minutą.
Dla mnie typ ok i polecam grać.
no i BOOOM !!Boliwia
w meczu Petrolero de Yacuiba Over 3.5 @1.57 Bet365
POLECAM
Chyba nikt nie zagral wiec szkoda bo od razu po kliknieciu zatwierdz gol ale jakby nie byloBarcelona do przrerwy 1.62 bet365
Barca espanyol
Ponizej 1.5 gola w 1 polowie
2.25 bet365