>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Skocznia Hayboeckowi leży, wygrywa treningi, kwalifikacje, prowadzi po 1.serii (ma dość dużą przewagę na Tande, Prevcem, Stochem) i Powinien wygrać dzisiejszy konkurs @1,36. Zazwyczaj &quot;takich sportów&quot; nie grywam grubo, ale tutaj, aż się prosi.

furman19 928

furman19

Użytkownik
mnie to tylko dziwi ze taka osoba jest tolerowana przez adminów bo to tylko obniża poziom tego forum. Słabo to wyglada jesli chodzi o forum jak sie widzi takie posty regularnie ????
Dokładnie powinien dostać bana, bo przez typka znajdą się jelenie które pakują gruby hajs, pod tym jego pewniakiem roku koleś &quot;dzięki za typ -idę grubo w to !! stawiam 15 tysięcy&quot;.

siarzewski 196

siarzewski

Użytkownik
Skocznia Hayboeckowi leży, wygrywa treningi, kwalifikacje, prowadzi po 1.serii (ma dość dużą przewagę na Tande, Prevcem, Stochem) i Powinien wygrać dzisiejszy konkurs @1,36. Zazwyczaj &quot;takich sportów&quot; nie grywam grubo, ale tutaj, aż się prosi.
nie ruszaj tego po takim kursie i nie dziękuj ????

oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Nie tak izzi, jak w 1. serii, ale weszło ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Stok mi na 0 wyszedł, wcześniej dwa razy grałem win Stoke, później over 3,5 i na live jeszcze dołożyłem za pół po kursie 3,07 i ooo. ???? Leicester waleczne chłopaki jak im Vardy z boja zszedł.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom