Lipsk rządzi i dzieliHerta Berlin x2 @ 2.20
Herta Berlin DNB @ 4.50
Dokładnie powinien dostać bana, bo przez typka znajdą się jelenie które pakują gruby hajs, pod tym jego pewniakiem roku koleś "dzięki za typ -idę grubo w to !! stawiam 15 tysięcy".mnie to tylko dziwi ze taka osoba jest tolerowana przez adminów bo to tylko obniża poziom tego forum. Słabo to wyglada jesli chodzi o forum jak sie widzi takie posty regularnie ????
nie ruszaj tego po takim kursie i nie dziękuj ????Skocznia Hayboeckowi leży, wygrywa treningi, kwalifikacje, prowadzi po 1.serii (ma dość dużą przewagę na Tande, Prevcem, Stochem) i Powinien wygrać dzisiejszy konkurs @1,36. Zazwyczaj "takich sportów" nie grywam grubo, ale tutaj, aż się prosi.
Też to zagrałemWatford race do 9 @2.10
Ruszyłem ???? ale i tak dziękuje :razz:nie ruszaj tego po takim kursie i nie dziękuj ????
Watford ciśnie ? porzebuje ich bramki
Nie tak izzi, jak w 1. serii, ale weszło ????Skocznia Hayboeckowi leży, wygrywa treningi, kwalifikacje, prowadzi po 1.serii (ma dość dużą przewagę na Tande, Prevcem, Stochem) i Powinien wygrać dzisiejszy konkurs @1,36. Zazwyczaj "takich sportów" nie grywam grubo, ale tutaj, aż się prosi.
Watford race do 9 @2.10
Ja w takim razie jak grają w przewadze biorę:
Stoke -2 rogi @ 1.9
całoroczny