>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Nie cytujcie tego frajera bo aż coś się robi, jak czynicie go popularnym. Przecież ta oferma żadnego kuponu nawet po kursie 1.30 trafić nie potrafi, do tego język jaki stosuje dobitnie świadczy jakim jest kretynem. Za to trollowanie powinien dawno bana zobaczyć. Ludzie ładują się w jego typy z czapy a potem płacz bo pewniak nie był jednak wystarczająco pewny.

F 95

fiddy

Użytkownik
A pamiętacie jak na początku roku ktoś tu wrzucał screeny z listą najbogatszych polaków i doklejonym do tej listy Wawo z dochodami w branży transportowej? :grin:

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Za to trollowanie powinien dawno bana zobaczyć. Ludzie ładują się w jego typy z czapy a potem płacz bo pewniak nie był jednak wystarczająco pewny.
Jeżeli ktoś jest takim idiotą który gra lokomotywy gościa który już 20 razy przegrał Alinką, pisze o jakiś Dziadkach z Debreczyna itd. to uwierz mi na słowo, cokolwiek by ta osoba nie grał i tak te pieniądze przegra, czy z typami Wawo czy bez. ????

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Jeżeli ktoś jest takim idiotą który gra lokomotywy gościa który już 20 razy przegrał Alinką, pisze o jakiś Dziadkach z Debreczyna itd. to uwierz mi na słowo, cokolwiek by ta osoba nie grał i tak te pieniądze przegra, czy z typami Wawo czy bez. ????
A tutaj zgadzam się w całej rozciągłości ;)

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Nie cytujcie tego frajera bo aż coś się robi, jak czynicie go popularnym. Przecież ta oferma żadnego kuponu nawet po kursie 1.30 trafić nie potrafi, do tego język jaki stosuje dobitnie świadczy jakim jest kretynem. Za to trollowanie powinien dawno bana zobaczyć. Ludzie ładują się w jego typy z czapy a potem płacz bo pewniak nie był jednak wystarczająco pewny.

mnie to tylko dziwi ze taka osoba jest tolerowana przez adminów bo to tylko obniża poziom tego forum. Słabo to wyglada jesli chodzi o forum jak sie widzi takie posty regularnie ????

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Stoke chyba zamykam ze stratą, oni jakby chcieli to by rozjechali leicester ale oszczedzaja siły na box day rafalo ty fuksiarzu, tez mialem o1.5 w kielcach ale juz schalke race to 7rr po kursie 5 to po piracku trafilem za banke juz mialem pisac oo smutny dniu a tu zapowiada sie bardzo przyjemnie, ide po kaffke

Otrzymane punkty reputacji: +6
K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Stoke chyba zamykam ze stratą, oni jakby chcieli to by rozjechali leicester ale oszczedzaja siły na box day rafalo ty fuksiarzu, tez mialem o1.5 w kielcach ale juz schalke race to 7rr po kursie 5 to po piracku trafilem za banke juz mialem pisac oo smutny dniu a tu zapowiada sie bardzo przyjemnie, ide po kaffke
No mam dziś fuksa, Dinamo w 93, Korona w 92, na szczęście zamiast mieć -700 mam +200 dzisiaj ???? Mam nadzieje ze teraz wieczorową porą troszkę pomalujemy wątek na zielono czego i Tobie JackSparrow życzę ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom