Ja mam over 210,5 i też mi się nie widzi. Jedna na 5/6 trójek wpada, a walą za każdym razem...:zoltakartka:chinczyki chyba nie zrobia tych 219 ;(
over 0,5 w meczu Rizespor @2,20 bet365
Przydałby się ktoś od trójek, bo ten mocno zbudowany murzyn obija tablicę, a co dopiero mówić o trafieniu do kosza.Dragons w pierwszej kwarcie ładnie popłynęli. Co tu się dziwić jak trener przez połowę kwarty i Brooksa i Samuelsa trzymał na ławie.
-7 do przerwy. W Chinach to nie duża przewaga, ale liderzy muszą odpalić. Inaczej nic z tego.
Zgadza się, wczoraj 93, dzisiaj 93, ważne że@Rafalo niezle tam na turkach overek siadl, prawie jak u serbow XD
Barys @1.43
ciekawie czy +3.5 pokryjato co robi Belgorod to jest jawne odpuszczanie meczu, dlatego polecam wszystkim drugi set Ufa po kursie @2,37 ! Podziękujecie po secie ????
Al Kuwait -2 dla przypomnienia :]Jak tam hazardziści, jest coś do gry?
mozna juz dziekowac ? ????to co robi Belgorod to jest jawne odpuszczanie meczu, dlatego polecam wszystkim drugi set Ufa po kursie @2,37 ! Podziękujecie po secie ????
Koszykówka Chiny + Siatkówka Białoruś - Kobiety
Jiangsu Dragons vs Liaoning 1 @ 2.85
Pribuzhie Brest vs Atlant Baranovichi 2 @ 2.10
@ 5.99 Bet365 za 8j.
Dubel, warto spróbować.
Kosz o 12.30. Dragons w dobrej formie, na wyjeździe potrafili się przeciwstawić rywalom, u siebie szanse dużo większe. W siatce na Białorusi wczoraj wynik 3-0, więc czas na powtórkę.