smarkinfl
Użytkownik
O45.5 @1.47
O45.5 @1.47
W pierwszym przypadku jak w wygra 1 bramką to przegrana , jak 2 to wygrana, w drugim odpowiednio zwrot lub wygrana.Mam pytanie, gdyż nigdy się w to nie bawiłem.
Jeśli postawię azjana -1.5, to dostanę zwrot w przypadku wygranej jedną, czy dwiema bramkami?
Na przykładzie Arsenalu z WBA. (-1) z wykły handi jest po 1.9
a azjan (-1,5) po 2.00
O co chodzi?
W pierwszym przypadku jak w wygra 1 bramką to przegrana , jak 2 to wygrana, w drugim odpowiednio zwrot lub wygrana.
W ogóle to mnóstwo tych azjanów:Więc dlaczego za azjana płacą lepiej, mimo, że jednak dużo bezpieczniejszy? : P
oba to azjany , i jest odwrotnie przecież , więcej płacą za ten mniej bezpieczny , czyli -1.5.Więc dlaczego za azjana płacą lepiej, mimo, że jednak dużo bezpieczniejszy? : P
Jest o tym pełno artykułów w necie , poszukaj , poczytaj i zrozumiesz.W ogóle to mnóstwo tych azjanów:
05/1.0 1/1.5
I nie do końca rozumiem te subtelne różnice
Jest też standardowy handicap (-1) aktualnie po 1.9oba to azjany , i jest odwrotnie przecież , więcej płacą za ten mniej bezpieczny , czyli -1.5.
Chyba nadal nie rozumiesz ?
Over 0.5, 1.5, 2.5. Był polski w szkole? ????Iranie opłaca się grać na 1, 2, 3 bramki ze co?
jak sie nie znasz to nie pisz głupotW pierwszym przypadku jak w wygra 1 bramką to przegrana , jak 2 to wygrana, w drugim odpowiednio zwrot lub wygrana.
To by miało sens ; )jak sie nie znasz to nie pisz głupot
azjatycki handikap na ten mecz -1,5 kurs 2
azjatycki handikap na ten mecz - 1 kurs 1,45
zwykły handikap na ten mecz - 1 kurs 1,90
w drugim przypadku wygrana jedna bramka daje zwrot w pozostałych niema zwrotu
Przecież -1 jest po 1,45Jest też standardowy handicap (-1) aktualnie po 1.9
Moze arapski byl ? XDDDOver 0.5, 1.5, 2.5. Był polski w szkole? ????
a co ja pisałem ? ????jak sie nie znasz to nie pisz głupot
azjatycki handikap na ten mecz -1,5 kurs 2
azjatycki handikap na ten mecz - 1 kurs 1,45
zwykły handikap na ten mecz - 1 kurs 1,90
w drugim przypadku wygrana jedna bramka daje zwrot w pozostałych niema zwrotu
zanim zaczniesz lolowac zobacz na swój post z 14.50????
a co ja pisałem ? ????
no dokładnie o tym piszę , nie wiem jak to zrozumiałeś ?zanim zaczniesz lolowac zobacz na swój post z 14.50
lecimy z kebabamiBelediye - Konyaspor over 0.5 @1.50
gośc podał dwa handikapy azjan -1,5 z kursem 2no dokładnie o tym piszę , nie wiem jak to zrozumiałeś ?
A to przepraszam , moja pomyłka , cały czas myślałem że jest mowa tylko o azjanie...gośc podał dwa handikapy azjan -1,5 z kursem 2
i handikap -1 z kursem 1,9
zacytowałes to o 14 .50 i odpissałeś ze w pierwszym przypadku musi wygrac dwoma i niema zwrotu w przypadku wygranej jedna bramka ( co jest prawdą )
w drugim powiedziałes ze w przypadku wygranej jedna bramka jest zwrot ( co jest bzdurą )
wiec nie mów mi ze piszesz to samo co ja
bo zasady które dotycza azjana -1 prubujesz stosowac do zwykłego handi -1
Kebab z podwójną stawką ????lecimy z kebabami