Nie chce mi sie wchodzić w dyskusje gimbusie, bo szkoda mi mojego czasu dla takich jak ty, naraNie pisz bez sensu bo dostaniesz bana, co niby twoja wypowiedz tu wnosi, jesli chcesz wiedziec nikogo nie interesuje twoja opinia nie do tego jest ten dzial
Gówniarzu licz sie ze slowami. Ktos kto pisze 'nara' nazywa mnie gimbusem ????Nie chce mi sie wchodzić w dyskusje gimbusie, bo szkoda mi mojego czasu dla takich jak ty, nara
będzie ban?Właśnie do tego, jak nie masz nic do powiedzenia na temat to powiedz mi po co sie wypowiadzasz? Ah typowy polaczek
Właśnie do tego, jak nie masz nic do powiedzenia na temat to powiedz mi po co sie wypowiadzasz? Ah typowy polaczek
Ostrożnie, bo już jeden dostał tu bana za "polaczka"...Właśnie do tego, jak nie masz nic do powiedzenia na temat to powiedz mi po co sie wypowiadzasz? Ah typowy polaczek
Qrcguch, no nie wiem,oni cholernie niskie wyniki robią.Le mans z Asvel juz chyba gorzeej z punktami nie pojda moze by sie tam zabrac za over 138.5, chociaz w tej francji to i po 135 punktow sie zdarzaja mecze, ale z doswiadczenia wiem, ze po takim underze w 1 polowie cos tam pogrywaja wiecej w drugiej, Le mans lubi czasami porzucac Asvel dobrze potrafi bronic ale linia niska biore to
Nie ma karnegoHAHAHAHAH, Karny dla Fiorentiny. Zobaczcie sobie powtórki, jak się sędzia nabrał. Zaczyna sie...
@Edit. A chyba jednak nie. Po co bramkarz się tak za głowę trzymał?