>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Nie pisz bez sensu bo dostaniesz bana, co niby twoja wypowiedz tu wnosi, jesli chcesz wiedziec nikogo nie interesuje twoja opinia nie do tego jest ten dzial
Nie chce mi sie wchodzić w dyskusje gimbusie, bo szkoda mi mojego czasu dla takich jak ty, nara

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Kto pierwszy 7 różnych - Anderlecht kurs 15 za drobne, gent po czerwieni się cofnie a jak to szybko bramki nie strzeli to jest szansa że nabija te 7 rozkow. Aktualnie w korkach 5 do 1 dla Gentu

F 95

fiddy

Użytkownik
Właśnie do tego, jak nie masz nic do powiedzenia na temat to powiedz mi po co sie wypowiadzasz? Ah typowy polaczek
będzie ban?
żeby nie było offtopu to lekko gram over 2 w meczu CD Gerena @2.1
edit. teraz kurs zmalał do 1.9

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Właśnie do tego, jak nie masz nic do powiedzenia na temat to powiedz mi po co sie wypowiadzasz? Ah typowy polaczek

Kim ty jesteś ze wyzywasz siebie i innych od polaczkow? ! W szkole nie nauczyli czy rodzice tak wychowali ?! Poczytaj najpierw a później tak kogoś obrażaj

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Le mans z Asvel juz chyba gorzeej z punktami nie pojda moze by sie tam zabrac za over 138.5, chociaz w tej francji to i po 135 punktow sie zdarzaja mecze, ale z doswiadczenia wiem, ze po takim underze w 1 polowie cos tam pogrywaja wiecej w drugiej, Le mans lubi czasami porzucac Asvel dobrze potrafi bronic ale linia niska biore to
Qrcguch, no nie wiem,oni cholernie niskie wyniki robią.
E: wez kurna zmien tego nicka,bo sie jąkam ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
HAHAHAHAH, Karny dla Fiorentiny. Zobaczcie sobie powtórki, jak się sędzia nabrał. Zaczyna sie...
@Edit. A chyba jednak nie. Po co bramkarz się tak za głowę trzymał?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom