No mam nadzieję, ze w drugie się coś rozstrzelają bo over 2.5 musi pyknąćDortmund over 1,5 gola @2,15
mega becik, trener ich w szatni opier... i po przerwie postrzelają.
Jak grali w pierwsze? Dopiero 2 połowę odpalę.Dortmund over 1,5 gola @2,15
mega becik, trener ich w szatni opier... i po przerwie postrzelają.
Akurat ten z kosza myślałem że twój jest :grin: pozostałe siatka i ręczna to jak sam nie podajesz źródła to świadczy o Tobie ale to chyba od niejakiego verbetsa ????A Tobie o co chodzi? szukasz gownoburzy?, Powiedz mi ktory typ zostal tutaj podany zeby ludzie z forum mogli zagrac? (oprocz koszykowki bo jest od ATP OPEN), napisalem w jednym poscie co gram, i mam nadzieje ze ktos skorzystal
połowa zwrotVillarreal - Toledo over 2,25 @2.0 bet365
under 7,5 Sosnowiec - Katowice @ 2
Borussia Dortmund - FC Augsburg
Ile goli padnie w 1. połowie?
Więcej niż 0,5
Villarreal FC
@2.60
tak sobie, jakby zlekceważyli, ale po przerwie zagrają na 120% i pewnie wcisną swoje.Jak grali w pierwsze? Dopiero 2 połowę odpalę.
A za ile łapałeś ten over?No mam nadzieję, ze w drugie się coś rozstrzelają bo over 2.5 musi pyknąć
No to powodzenia w życiu, będziesz gryzł piach. Nie przeceniam swojego ego, nie popieram fałszywej skromności. Resztę sobie sam dopowiedz.A gdzie Ty wyraziłeś swoje zdanie? Chyba przeceniasz swoje ego. Jedyne co pokazałeś to jakim jesteś prymitywem. Sorry ja wolę z mądrym stracić niż z głupim zyskać
Wyzwałem kogoś, bo powiedziałem, że jest Polaczkiem? Chyba nie mamy o czym rozmawiać. ????Nie wiem może jak można wyzywać swoich to jest patologia, a ty jeszcze mówisz, że to normalne idź już stąd. Idź tam do Petru i popłacz w kółeczku
oglądałem końcówkę obamejong mógł wyrównać , chwilę potem powinien być karny na bartrzeJak grali w pierwsze? Dopiero 2 połowę odpalę.
Dla mnie ,,polaczek'' obraźliwe, jak byłem za granicą to ludzie się tak wyrażali w kontekście pogardy. Moderator
Przedmeczowo, jakoś chwilkę przed rozpoczęciem po 1,763 na pinnA za ile łapałeś ten over?
Nie męcz i pisz o typach, albo kończNo to powodzenia w życiu, będziesz gryzł piach. Nie przeceniam swojego ego, nie popieram fałszywej skromności. Resztę sobie sam dopowiedz.
Wyzwałem kogoś, bo powiedziałem, że jest Polaczkiem? Chyba nie mamy o czym rozmawiać. ????