a jednakPartizan 4,4 biore 365
A gdzie Ty wyraziłeś swoje zdanie? Chyba przeceniasz swoje ego. Jedyne co pokazałeś to jakim jesteś prymitywem. Sorry ja wolę z mądrym stracić niż z głupim zyskaćJa tam się nie obrażam, jak ktoś na mnie mówi, że jestem Polaczkiem. No, ale każdy jest inny, a wy tu w ogóle 90% jesteście inni. Lepiej mieć gości z trzema postami i zerową wiedzą, ale takich, którzy nie mają swojego zdania niż docenić, że ktoś, kto ma jakąś wiedzę poświęca swój czas na to, żebyście wy mogli zarobić. Ja na tym nic nie tracę, że mam bana, prędzej wy. Taki gość jak np wonderkido powinien mieć dożywotniego znawcę, ale lepiej dać ją gościowi z 50 postami, któremu weszło 5 meczów z rzędu. W sumie to nie dziwi mnie to, że mnóstwo ludzi poszło na drugie forum. Forum PiS się tu wytworzyło, najlepiej być pachołkiem bez własnego zdania. Nie pozdrawiam.
i bardzo dobrze, jak ktoś nie zna znaczenia tego słowa to, a jak zna i używa to już w ogole dno i metr mułuNo nie no , za "Polaczka" kogoś zbanowali ? grubo ...
Nie wiem może jak można wyzywać swoich to jest patologia, a ty jeszcze mówisz, że to normalne idź już stąd. Idź tam do Petru i popłacz w kółeczkuJa tam się nie obrażam, jak ktoś na mnie mówi, że jestem Polaczkiem. No, ale każdy jest inny, a wy tu w ogóle 90% jesteście inni. Lepiej mieć gości z trzema postami i zerową wiedzą, ale takich, którzy nie mają swojego zdania niż docenić, że ktoś, kto ma jakąś wiedzę poświęca swój czas na to, żebyście wy mogli zarobić. Ja na tym nic nie tracę, że mam bana, prędzej wy. Taki gość jak np wonderkido powinien mieć dożywotniego znawcę, ale lepiej dać ją gościowi z 50 postami, któremu weszło 5 meczów z rzędu. W sumie to nie dziwi mnie to, że mnóstwo ludzi poszło na drugie forum. Forum PiS się tu wytworzyło, najlepiej być pachołkiem bez własnego zdania. Nie pozdrawiam.
Super typ, pograłem trochę bezpiecznie under 170,5 @1,62 + CSKA @1,80Wynik: 71:84....155... Oscylator jednak coraz lepszy...chociaz oscylowal 161.5-164...Gratulacje dla tych co pograli ze mna i wygrali. Szkoda tylko tego meczu Kazan Galata...ale to na live i takie skutki. Dzisiaj na dosc spory plus.