>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
devvon 88

devvon

Użytkownik
gdzie na live masz takie handicapy z dużymi kursami?
Postawiłem przed meczem, ale dopiero wtedy doszedłem do domu i miałem możliwość napisania, mogę wrzucić zdjęcie. A i tak jeszcze, żeby nie było, chwilkę przed rozpęczeciem podałem, ten run nie miał nic wspólnego z tym ????
Zakręciłem się i nie odpowiedziałem. Tak miałem na myśli 6+ lub 6 (czyli 5.5 jakby nie patrzeć) i potawiłem w całorocznym

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Postawiłem przed meczem, ale dopiero wtedy doszedłem do domu i miałem możliwość napisania, mogę wrzucić zdjęcie. A i tak jeszcze, żeby nie było, chwilkę przed rozpęczeciem podałem, ten run nie miał nic wspólnego z tym
nie jestem z tych, którzy będą weryfikować Twoje kupony screenami ;] Powodzenia

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Dawno tam na live nie grałem nba, zanim zakład zaakceptują to się linia 3 razy zmieni ????
A w Betssonie czy Rivalo to inaczej? Masakra, Bet365 jeśli chodzi o stawianie zakładów live to nie ma sobie równych. W innych to ze 3 razy muszę zaznaczyć inną linię zanim przyjma.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
W poprzednim sezonie, jak całoroczny nie miał opóźnień w transmisji nba to czasem nawet dało się postawić jakiś over zanim zaktualizowali wynik ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom