>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
Ja gram Atlanta -2 @2,5
To jest bardzo dobry pomysł. OKC tylko cienkich, ceglących na potęge PHX byli w stanie ograć bez Oladipo, no nie ma tam nikogo kto by wziął jego rzuty i dał tą jakość w ataku. Też w to wchodzę, mimo iż Atlanta mnie z dwa razy niemiło zaskoczyła.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Dzisiaj na nba gram mocniej Gortat powyżej 11,5 zbiórki @1.95 w betsyfach.
Wizards bez Mahinmiego i prawdopodobnie Smitha, tak więc Gortat zostaje jedyną poważną opcją na centrze i powinien pograc 35+ minut, dodatkowo Pacers kiepsko zbierają, a Marcin jest bardzo solidny w tym aspekcie.

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Wazna informacja : Dwight Howard (back tightness) is being listed as questionable for Monday&#39;s matchup with the Thunder.
Howard has had trouble with his back in the past, so the Hawks may want to play it safe and keep him out this early in the year, and it looks like he&#39;ll be headed for a game-time call tonight. If he&#39;s out, Mike Muscala would likely slide into the starting five, and he&#39;d be someone to consider throwing out there in daily leagues. Dennis Schroder and Paul Millsap would do the heavy lifting on offense sans D12. Stay tuned.
Dlatego kursy były zablokowane i spadki.

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
Panowie jest tu jeszcze ktoś mający pojęcie o NBA? interesuje mnie mecz Denver - Dallas, jakoś cisza o nim, co o tym spotkaniu sądzicie?

F 95

fiddy

Użytkownik
zaraz sie posypia hejty ale niech ktos mi wytlumaczy fenomen Andre Jordana, grajacego w reprezentacji USA rozumiem ze potrzeba jest wielka znalesc kogos kto bedzie dobrze blokowal i byl bestia pod koszem, ale jak koles zarabiajacy takie pieniadze do tej pory rzuca wolne jak jak 15 lat temu na wfie, dla mnie to jest sytuacja conajmniej smieszna, ze taki kraj jak usra nie potrafia znalesc nikogo lepszego na ta pozycje, ten koles jest surowy jak drwal, generalnie myslalem ze gra w koszykowke polega na wrzucaniu wiekszej ilosci koszy, ten kolo temu przeczy nie wiem czy zostal wybrany przez babcie czy w jakimis innym konkursie bo nie wierze ze nie znajdzie sie dziesieci lepszych o podobnych warunkach fizycznych ktorzy nie beda mieli 3/10ft
na słaba skuteczność wielkoludów z osobistych składa się wiele czynników, to nie jest takie czarno białe

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
OKC i ponad 208,5 @ 3,55
Oklahoma bez Oladipo 100 może nie przekroczyć. Ciężko im się gra bez niego, bo i nie ma dobrych shooterów. Z Suns ogarnęli mega wynik, ale Słońca grają bardzo szybko, mają dużo posiadań a to generuje TO = kontry dla OKC, czyli ich najlepsza broń. Z Atlantą tak nie będzie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom