>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
No to przerwa. Teraz pytanie. Sprzedadzą czy nie sprzedadzą? Generalnie Diaz pewnie swój mecz i tak wygra. W takim razie Caballero będzie interesować tylko zwycięstwo.
Czyli = Wygranej Libertad nie zamykam. Może są uczciwi. Ale za drobne gram
Diaz + Caballero AKO 11,21. Jak będzie wałek. To będę miał zwrot. Jak nie będzie wałka to będzie ciut mniejszy plus ;]

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
NBA
I
TOR Raptors -5.5 @ 1,71
BOS Celtics -3.5 @ 1,51
MEM Grizzlies -2.5 @ 1,59
Treble, 1 Zakład * 280,00 PLN
II
DET Pistons @ 1,83
PHI 76ers +1.5 @ 1,90
LA Clippers @ 1,34
CHI Bulls @ 1,41
4 zdarzenia, 1 Zakład * 56,00 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +1
randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Mam przeczucie, wiec ide tak:
AH (1:0) 0.0, -0.5 Caballero @2,1
Over 2,5 @1,9
Caballero @6,5
Wszystko lekko z uwagi na lige, w ktorej sie to odbywa ;d.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Będzie wałek. Też tak czuje. Dlatego jednak zamknąłem Libertad z niewielkim, ale jednak zyskiem.
I zagrałem na Diaz + Caballero oczywista.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Będzie wałek. Też tak czuje. Dlatego jednak zamknąłem Libertad z niewielkim, ale jednak zyskiem.
I zagrałem na Diaz + Caballero oczywista.
Hehe paranoja was juz ogarnia. Gdzie sie nie spojrzec tam walek ???? Tutaj goscie cisnal ale umiejetnosci im brakuje i wcale nie powiedziane, ze strzela w ogole bramke.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Wystarczy, że się obrońcy dwa razy potkną...
W przerwie wyglądało to tak:
Diaz: Kurde, Caballero przegrywa, mamy ogromną szansę. Dawajcie tą kasę i idziemy do nich, bo w uczciwej grze wygrać możemy nie dać rady - i zanieśli walizkę do szatni Rubio
Caballero: Kurde, wtopa na całego. Ale wygrana daje nam utrzymanie. Kit z premią za zwycięstwo dziś. Ważniejsza premia za utrzymanie - i zanieśli walizkę do szatni Libertad.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Szybki mecz Libertad - Caballero
Nawet gospodarze nie marnują czasu i szybko rozgrywają akcje. Goście groźniejsi, pewnie ugrają przynajmniej remis. Będą bramy.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Diaz: Kurde, Caballero przegrywa, mamy ogromną szansę. Dawajcie tą kasę i idziemy do nich, bo w uczciwej grze wygrać możemy nie dać rady - i zanieśli walizkę do szatni Rubio
Caballero: Kurde, wtopa na całego. Ale wygrana daje nam utrzymanie. Kit z premią za zwycięstwo dziś. Ważniejsza premia za utrzymanie - i zanieśli walizkę do szatni Libertad.
???? zobaczymy, czy wystarczajaco duzo wlozyli do tych walizek

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Wystarczy, że się obrońcy dwa razy potkną...

Tylko bramkarza nie przekupili ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom