i zwrot, nie uznali 1 bramki, a szkoda.Over 1 gola do ht w obu meczach w Paragwaju w ako @3.
Moze byc ciekawie i goraco, licze na bramki i szybkie otwarcia spotkan.
Optic czy może FaZe? Ja jakoś bardziej za Faze jestem, co sądzicie?
Hehe paranoja was juz ogarnia. Gdzie sie nie spojrzec tam walek ???? Tutaj goscie cisnal ale umiejetnosci im brakuje i wcale nie powiedziane, ze strzela w ogole bramke.Będzie wałek. Też tak czuje. Dlatego jednak zamknąłem Libertad z niewielkim, ale jednak zyskiem.
I zagrałem na Diaz + Caballero oczywista.
???? zobaczymy, czy wystarczajaco duzo wlozyli do tych walizekW przerwie wyglądało to tak:
Diaz: Kurde, Caballero przegrywa, mamy ogromną szansę. Dawajcie tą kasę i idziemy do nich, bo w uczciwej grze wygrać możemy nie dać rady - i zanieśli walizkę do szatni Rubio
Caballero: Kurde, wtopa na całego. Ale wygrana daje nam utrzymanie. Kit z premią za zwycięstwo dziś. Ważniejsza premia za utrzymanie - i zanieśli walizkę do szatni Libertad.
Tylko bramkarza nie przekupili ????Wystarczy, że się obrońcy dwa razy potkną...
W przerwie wyglądało to tak:
Diaz: Kurde, Caballero przegrywa, mamy ogromną szansę. Dawajcie tą kasę i idziemy do nich, bo w uczciwej grze wygrać możemy nie dać rady - i zanieśli walizkę do szatni Rubio
Caballero: Kurde, wtopa na całego. Ale wygrana daje nam utrzymanie. Kit z premią za zwycięstwo dziś. Ważniejsza premia za utrzymanie - i zanieśli walizkę do szatni Libertad.