>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Libertad nie ma dwóch stoperów podstawowych. Ale reszta składu w miarę podstawowa. Zagrałem na nich za 2,25. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Otrzymane punkty reputacji: +7
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Wiem, ze to jest mecz z gatunku 50/50 ale to juz ich 8 porazka z rzedu i z kim maja to przerwać jak nie z sixersami? W koncu trener ma wiekszosc zawodnikow do dyspozycji
Ktoś wygrac musi ;) Ja Lakers,po meczu z Sacramento,szybko nie zagram,bo tskiej bezradnosci nie prezentuje nawet Siarka Tarnobrzeg. Fila,gra lepiej niz wskazują wyniki.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Libertad nie ma dwóch stoperów podstawowych. Ale reszta składu w miarę podstawowa. Zagrałem na nich za 2,25. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Libertad o nic.
Goście jeżeli nie wygrają, to muszą patrzeć na wynik
Diaz - Rubino. Jeżeli tam Diaz nie wygra, to mogą zremisować ten mecz.
Tak samo Rubino o nic.
Niemniej ja postawiłem po takim kursie na Libertad, bo mimo wszystko mam nadzieję ,że ugrają to.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Tam trzy drużyny spadają czy jak? Generalnie jak Diaz wygra to Caballero nic nie uratuje. Oby więc Diaz zaraz walnął szybko kolejne dwie i będzie luzik ????

riise203 113

riise203

Użytkownik
Odisseia - Moscadivie
poniżej 113,5 pkt @1,83
Żadna nie zdobędzie 20 pkt w III kwarcie @1,72
Żadna nie zdobędzie 15 pkt w III kwarcie @8,00

polecam
⛔⛔⛔
przepraszam za złe typy, ale nie sądziłem , że po dwóch underowych kwartach zaczną teraz tak mocno rzucać.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Nie,
Co sezon spadają dwa zespoły, ale liczą się 3 ostatnie. Jeżeli jakiś zespół jest beniaminkiem i nie grał tj. Caballero czy River Plate to liczy im się tylko ten sezon. Liczba punktów jest dzielona przez liczbę spotkań i jest liczona średnia. Przed meczem Caballero byli przed Diaz o jakiś 1 pkt. Diaz prowadzi, więc i Caballero musi wygrać.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom