1golxx
Użytkownik
Darts w meczu Wright powyżej 1,5 180' w 1 secie @1.61
Darts w meczu Wright powyżej 1,5 180' w 1 secie @1.61
Wiem, ze to jest mecz z gatunku 50/50 ale to juz ich 8 porazka z rzedu i z kim maja to przerwać jak nie z sixersami? W koncu trener ma wiekszosc zawodnikow do dyspozycjiLakers , oczadział ?
Hendriks nie umie rzucać, więc może być problem, ale powodzenia ????over 3,5 seta kurs 3,75$ bet365 darts
Ktoś wygrac musi Ja Lakers,po meczu z Sacramento,szybko nie zagram,bo tskiej bezradnosci nie prezentuje nawet Siarka Tarnobrzeg. Fila,gra lepiej niz wskazują wyniki.Wiem, ze to jest mecz z gatunku 50/50 ale to juz ich 8 porazka z rzedu i z kim maja to przerwać jak nie z sixersami? W koncu trener ma wiekszosc zawodnikow do dyspozycji
Libertad o nic.Libertad nie ma dwóch stoperów podstawowych. Ale reszta składu w miarę podstawowa. Zagrałem na nich za 2,25. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ale jaja w Paragwaju w tej samej minucie obie drużyny strzeliły brameczkeOver 1 gola do ht w obu meczach w Paragwaju w ako @3.
Moze byc ciekawie i goraco, licze na bramki i szybkie otwarcia spotkan.
Odisseia - Moscadivie
poniżej 113,5 pkt @1,83
Żadna nie zdobędzie 20 pkt w III kwarcie @1,72
Żadna nie zdobędzie 15 pkt w III kwarcie @8,00
polecam
No czyli generalnie to obie grają o to by zdobyć kolejne 3 pkt. Ten mecz, i ta konkretna kolejka, nie decyduje bezpośrednio o spadku kogokolwiek tak?To inna historia z ich spadkami.
Spadają dwie drużyny, ale bierze się pod uwagę średnią ilość punktów przez 3 ostatnie sezony.
https://en.wikipedia.org/wiki/2016_Paraguayan_Primera_Divisi%C3%B3n_season#Standings_2
Szkoda że niewykorzystany :/Karny dla Diaz