Cała hiszpańska...Bilbao - Celta '84 1:1
Over 2,5 2,58 Pinnacle
Bilbao-Celta ov 2.5 ????
Porto - Chaves over 2,25 @1.975 bet365
Dlatego bukow jest jak nasral a my sie ludzimy z dnia na dzien ze go oskubiemy:grin::grin:kolego zgodzisz się ze mną że np policjanci, lekarze, politycy, biznesmeni biora w łape tak ?? jest masa skorumpowanych ludzi na świecie, wojny wybuchają z powodu pieniędzy, złoż, bogactw itd a w lidze w której są miliardy, tak miliardy funtów, myślisz że jest czysty sport ??
Za niego zwrot, z ławki wszedł.Bilbao gol, Porto gol. Co za wieczór ????
A tak btw, jaka szansa na żółtko Barryego? Liczyłem na niego ????
tak Ty zawsze lamaki widzisz , zdarza sie tak ze sie atakuje caly mecz i nie moga strzelic tutaj akurat strzelili 2 ale w zeszlym sezonie duzo meczy mialo Porto z duza przewaga a przegrywalocała Portugalia, podobnie jak Grecja, gdzie te lepsze ekipy bardzo często podbijają kursy ????
i zamiast 1,17 można łapać po 2 czy 3 ????
a 15 minut temu, że bez szans na remis czy wygrana ????cała Portugalia, podobnie jak Grecja, gdzie te lepsze ekipy bardzo często podbijają kursy ????
i zamiast 1,17 można łapać po 2 czy 3 ????
zamknąłem i zagrałem w dublu Porto + ov 13rr w Bilbao @4.05
Owca, zgadzam się że w polityce jest korupcja. Ale to inny temat. Uważam że te Wasze opinie o fixie to kwestia emocji bo kupon nie wchodzi. Dla mnie ustawki w Premier League są mało prawdopodobne, bo same premie i zarobki i tak są wysokie, co czyni takie fryzjerowanie mało opłacalnym.kolego zgodzisz się ze mną że np policjanci, lekarze, politycy, biznesmeni biora w łape tak ?? jest masa skorumpowanych ludzi na świecie, wojny wybuchają z powodu pieniędzy, złoż, bogactw itd a w lidze w której są miliardy, tak miliardy funtów, myślisz że jest czysty sport ??
U ziemniaka nie będzie zwrotu tylko u****** kuponZa niego zwrot, z ławki wszedł.
Minnesota + IndianaKtos nba bedzie grał??