siarzewski
Użytkownik
Athletic Bilbao v Celta Vigo | Powyżej 13.5 @2.375 (2 - drogowe rzuty rożne)
jedną powtórke widziałem, kopnął w piłke obrońca. Chyba że coś z rekami zrobił i nie dopatrzyłem?Gdzie widzisz drukowanie? Karny był ewidentny. Ściął napastnika który go wkręcił. Żadnej kontrowersji tu nie ma.
Bilbao wisi swojemu bramkarzowi kratę piwa.
Miejcie litość ludzie, k***a... Liverpool walczy o mistrzostwo i LM i tak, na bank umawia się na remis i stratę dwóch punktów. Ale niektórzy mają pod kopułą...:wowsdf:i tak się umówili na remis
Najwięcej uwali Everton - Liverpool, dziadostwo...Porto pewnie nie jeden kupon uwalą ????
Też widziałem i według mnie kopnął w kostkę murzynka.jedną powtórke widziałem, kopnął w piłke obrońca. Chyba że coś z rekami zrobił i nie dopatrzyłem?
Dzień leżakowania, ale tam coś wpadnie.w leverpoolu szopke odpierd.... a i tak się umówili na remis
Obejrzyj powtórkęTeż widziałem i według mnie kopnął w kostkę murzynka.
cholera wie, może łamaka robiąJest i bramka w Porto ale troche wczesnie do remisu, moze byc ciezko.
Athletic Bilbao v Celta Vigo | Powyżej 13.5 @2.375 (2 - drogowe rzuty rożne)
Miejcie litość ludzie, k***a... Liverpool walczy o mistrzostwo i LM i tak, na bank umawia się na remis i stratę dwóch punktów. Ale niektórzy mają pod kopułą...:wowsdf:
Rozumiem uwalone kupony i nerwy, ale nie szukajmy wszędzie fixów i łamaków. Po prostu jest tu angielska gra polegająca na kopaniu rywali i wybijaniu dzidy do przodu, ale nic więcej.