Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Chyba padną po OT Na 2 min przed końcem meczu prowadzili 6 pkt a kurs na gospodarzy wynosił 5,25 - dobry do kontry. Można było zarobić na tym meczu sporo, więc uważam że było warto.
przegapiłem moment, bo śledziłem over w meczu Grindaviku bo za dużo więcej grany i już wpisuję stawkę a Tindastoll 2 x 3 i remis. Szkoda, aczkolwiek na takie bety to się nie napalam.
Prawilnie przypominam że jutro najbardziej ustawiona liga świata - Chiny ????
@up
W islandii jest tak, że jak grają defensywna z ofensywną drużyną to w 80% przypadków jest wynik underowy( a buki wystawiają duże linie ale ja nie gram z zasady underów). Jak gra ofensywny x ofensywny to wynik spokojnie ponad 180 robią a linie po 160 pare
Linares - San Fernando, 18 minuta meczu, over 1.5 kurs @1.80. Pierwszy mecz wygrał Linares. Nie wiem czy umieją kopnąć prosto gałę, ale dla mnie promo. Pograłem za 200.