>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Tindastoll - Haukar 2 6,10@

Za duży ten kurs, można zagrać lekko. Nie gwarantuję, że wejdzie.
Chyba padną po OT ⛔ Na 2 min przed końcem meczu prowadzili 6 pkt a kurs na gospodarzy wynosił 5,25 - dobry do kontry. Można było zarobić na tym meczu sporo, więc uważam że było warto.

Otrzymane punkty reputacji: +3
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Szkoda to tego Haukaru..
Serio bylo 5.25 na gosp?? Wychodzi na to ze trzeba siedziec all time przy becie jak sie cos zagra ;x
było było, chciałem zagrac kontrę i Tindastoll trójkę trafił, potem druga i 76-76 się zrobiło. Szkoda, ale trudno.

Otrzymane punkty reputacji: +1
otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Ja gdzieś tu na forum wyczytałem w meczu Haukaru under 172,5 czego nie przekroczyli nawet z dogrywką także wielkie dzięki za typ!

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Mimo, że nie weszło to i tak dobry bet, duże value. Oby więcej takich ????
przegapiłem moment, bo śledziłem over w meczu Grindaviku bo za dużo więcej grany i już wpisuję stawkę a Tindastoll 2 x 3 i remis. Szkoda, aczkolwiek na takie bety to się nie napalam.

Prawilnie przypominam że jutro najbardziej ustawiona liga świata - Chiny ????
@up
W islandii jest tak, że jak grają defensywna z ofensywną drużyną to w 80% przypadków jest wynik underowy( a buki wystawiają duże linie ale ja nie gram z zasady underów). Jak gra ofensywny x ofensywny to wynik spokojnie ponad 180 robią a linie po 160 pare

Otrzymane punkty reputacji: +2
K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Linares - San Fernando, 18 minuta meczu, over 1.5 kurs @1.80. Pierwszy mecz wygrał Linares. Nie wiem czy umieją kopnąć prosto gałę, ale dla mnie promo. Pograłem za 200.
78 minuta, 1:1 ???? ✅✅✅ Łącznie 300x 1.80 = 240 PLN profitu ???? VALUE ✅
Teraz kluczowe pytanie, zamykaliscie Linares? Bo ja zamknąłem...
Ja nie zamykałem, bo już ostatnio Seville przy 0-1 zamknąłem w 80 minucie mając over 2.5 na kuponiku, a dołożyli gole w 82 i 93 ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom