Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Po co grać takie kupony na 6 meczów? Ja pamiętam że za dzieciaka się naparzało w STS kupony po 15 meczów za 2 PLN ale nie od dziś wiadomo że najlepsze są SINGLE ????
Nie zamierzam współczuć i gardzić tym golem. Gdy Bravo wykosił Rooneya z trawą w derbach i nic nie było, to też nikt o tym na trzeci dzień już nie mówił.
Nie zamierzam współczuć i gardzić tym golem. Gdy Bravo wykosił Rooneya z trawą w derbach i nic nie było, to też nikt o tym na trzeci dzień już nie mówił.
Zgadzam się, sam dałem na United jako singiel i też się cieszę ale po prostu to jak United gra i to, jak marnują setki co mecz, a wpadają takie babole to trochę szkoda.
Nie warto już wymieniać, co się należało. Kto ogląda mecze/powtórki ten wie, a kto nie to nie powinien przynajmniej głosić bzdur, że Mourinho i United zwalają na sędziów.
Zresztą, pech i szczęście się równoważą i dzisiaj już idziemy w tym kierunku. Nasz gol to absurd, podobny do braku czerwonej i karnego z City i tak dalej.
To samo miałem pisać,że nie interesuje mnie w jaki sposób padają bramki dla United... Barcelona wygrała z Sociedad po ewidentnym spalonym i jakoś nikt nie rozpacza... na live gram BRAK gola w meczu WHU+ BRAK gola w meczu CFC @9.75
Po co grać takie kupony na 6 meczów? Ja pamiętam że za dzieciaka się naparzało w STS kupony po 15 meczów za 2 PLN ale nie od dziś wiadomo że najlepsze są SINGLE ????