Sędziemu się szkoda zrobiło tego, jak biednie gra United. Może też postawił na win UtdPogba strzela ze spalonego po asyście ręką Ibry.
Po co grać takie kupony na 6 meczów? Ja pamiętam że za dzieciaka się naparzało w STS kupony po 15 meczów za 2 PLN ale nie od dziś wiadomo że najlepsze są SINGLE ????LFc+Chelsea+UTD+West Ham_O'Sulliva + Maguire + Murphy
Nie zamierzam współczuć i gardzić tym golem. Gdy Bravo wykosił Rooneya z trawą w derbach i nic nie było, to też nikt o tym na trzeci dzień już nie mówił.Sędziemu się szkoda zrobiło tego, jak biednie gra United. Może też postawił na win Utd
Zgadzam się, sam dałem na United jako singiel i też się cieszę ale po prostu to jak United gra i to, jak marnują setki co mecz, a wpadają takie babole to trochę szkoda.Nie zamierzam współczuć i gardzić tym golem. Gdy Bravo wykosił Rooneya z trawą w derbach i nic nie było, to też nikt o tym na trzeci dzień już nie mówił.
Z Burnley też się karny należałNie zamierzam współczuć i gardzić tym golem. Gdy Bravo wykosił Rooneya z trawą w derbach i nic nie było, to też nikt o tym na trzeci dzień już nie mówił.
Nie warto już wymieniać, co się należało. Kto ogląda mecze/powtórki ten wie, a kto nie to nie powinien przynajmniej głosić bzdur, że Mourinho i United zwalają na sędziów.Z Burnley też się karny należał
Po co grać takie kupony na 6 meczów? Ja pamiętam że za dzieciaka się naparzało w STS kupony po 15 meczów za 2 PLN ale nie od dziś wiadomo że najlepsze są SINGLE ????LFc+Chelsea+UTD+West Ham_O'Sulliva + Maguire + Murphy
????tak czasami oglądam mecz w Anglii i zastanawiam się za co ci amatorzy biorą te ogromne tygodniówki
19pkt już mają ????+6,5 pkt Telecom Baku, 3 set @1,83, tylko 2/10 bo to baby