>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Sędziemu się szkoda zrobiło tego, jak biednie gra United. Może też postawił na win Utd
Nie zamierzam współczuć i gardzić tym golem. Gdy Bravo wykosił Rooneya z trawą w derbach i nic nie było, to też nikt o tym na trzeci dzień już nie mówił.

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Nie zamierzam współczuć i gardzić tym golem. Gdy Bravo wykosił Rooneya z trawą w derbach i nic nie było, to też nikt o tym na trzeci dzień już nie mówił.
Zgadzam się, sam dałem na United jako singiel i też się cieszę ale po prostu to jak United gra i to, jak marnują setki co mecz, a wpadają takie babole to trochę szkoda.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Z Burnley też się karny należał
Nie warto już wymieniać, co się należało. Kto ogląda mecze/powtórki ten wie, a kto nie to nie powinien przynajmniej głosić bzdur, że Mourinho i United zwalają na sędziów.

Zresztą, pech i szczęście się równoważą i dzisiaj już idziemy w tym kierunku. Nasz gol to absurd, podobny do braku czerwonej i karnego z City i tak dalej.

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
To samo miałem pisać,że nie interesuje mnie w jaki sposób padają bramki dla United... Barcelona wygrała z Sociedad po ewidentnym spalonym i jakoś nikt nie rozpacza... na live gram BRAK gola w meczu WHU+ BRAK gola w meczu CFC @9.75

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom