>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Ktoś wie co się stało z meczem saville (tenis)? Bet zdjął czy jak?
@edit
Dobra ktoś skreczował haha ????
To cale NBA jest najbardziej popierdolona dyscyplina patologii na swiecie!! 76ers wygrywaja bez problemu po kursie 8.00 a potem Wilki prowadza 10 punktami po 3Q aby po chwili zrobic 8-28(na te chwile). Oczywiscie w pierwszym meczu sie wzbogacilem i w drugim wszystko stracilem. NBA jest gorsze niz WTA. Zale.
Wystarczyło zamknąć po 3 kwarcie...

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
To cale NBA jest najbardziej popierdolona dyscyplina patologii na swiecie!! 76ers wygrywaja bez problemu po kursie 8.00 a potem Wilki prowadza 10 punktami po 3Q aby po chwili zrobic 8-28(na te chwile). Oczywiscie w pierwszym meczu sie wzbogacilem i w drugim wszystko stracilem. NBA jest gorsze niz WTA. Zale.
Na NBA sie trzeba znać i wiedzieć kto potrafi dropnąć :p Od początku odradzałem grę na Timberwolves. To jest dobry zespół maksymalnie na śedniaków, bo są młodzi, z fantazją, wybiegani. Ale z takimi zespołami jak GSW, Spurs czy Cavaliers będą dostawali zawsze po dupie w końcówkach

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Jak Westbrook przestanie w głowie liczyć ile mu brakuje do triple-double to OKC to wezmą.
I tak się stało ???? zamiast uparcie szukać brakujących asyst, zaczął wjeżdżać pod kosz i korzystać z tego, że Celtics nie mają porządnego rim protectora, do tego wygrany bardzo ważny jump ball w końcówce.

H 902

hank

Użytkownik
I moje handi -8,5 uwalone, overy uwalone o punkt. Lepiej było trzeba iść spać.
Jak się chcieli poddać to było trzeba nie grać przy -10, geje.

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Over nie wszedl bo punktu zabraklo. Ja niena2idze tego kozlowwnia na ostatnie 30 sekund przed koncem. To jest zenada.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Poczytajcie sobie, Ruch już spadł ...
&quot;
To prawdopodobnie najpoważniejsza sprawa, z jaką w ostatnich latach musiała zmierzyć się Komisja Licencyjna. Ruch Chorzów wisi na włosku i to takim bardzo, bardzo cieniutkim. Niewykluczone nawet, że można już zaryzykować stwierdzenie, iż jednego spadkowicza z ekstraklasy znamy.
– To się nie mieści w głowie – mówi nam osoba z Komisji Licencyjnej, której pokazaliśmy dokumenty.
Chodzi o podwójne umowy zawierane z piłkarzami. Część wynagrodzenia zawodników wypłacał Ruch Chorzów, a część Fundacja Ruch Chorzów. Problem w tym, że ten drugi kawałek tortu do zawodników nigdy nie trafiał, a sięgające kilku lat zaległości były niezgodnie z przepisami ukrywane przed Komisją Licencyjną.
– Koledzy z drużyny mówili mi, że te pieniądze płacone przez fundację otrzymam na sto procent, tylko z kontraktem mogą być problemu. A tu odwrotnie – pieniędzy z fundacji nie mam do dziś, nie mogę też się doprosić premii za awans do europejskich pucharów w sezonie 2013/2014 – mówi jeden z piłkarzy, których dotyczy sprawa.
Przyjrzyjmy się temu mechanizmowi.
Bartłomiej Babiarz 1 lipca 2013 roku został zatrudniony przez Fundację jako specjalista ds. marketingu i PR za 2000 złotych miesięcznie brutto. Z kolei Adrian Mrowiec nie był już „specjalistąâ€, ale jedynie „pracownikiem ds. marketingu i PR” – też za 2000 złotych brutto. W podobnej sytuacji znaleźli się między innymi Krzysztof Kamiński, Grzegorz Kuświk, Robert Chwastek, Michał Buchalik i Filip Starzyński.&quot;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom