>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
jakiego handi, przeciez pisze ze Minesota to bierze.

Astralis -3,5 na druga mape trzeba dolozyc.
Optic w finale to bardzo zastanawiajace, na swojej mapie wygrywaja 1 runde. Sztosik ????
Spokojnie ???? optic jeszcze wygra tego overpassa ;) złapałem kurs 11 na 1 mapę, zobaczymy ile uda się wycisnąć. ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Mam na pinnku zagrane over 26,5 na drugiej mapie w meczu optic - astralis. Jakby ktoś chciał skorzystać to śmiało. Nie czuję jakoś mocno typu, ale z drugiej strony nie widzę niczego innego jak wyrównany train, jeśli optic mają tu o coś powalczyć.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Heh na 6 rund im starczyło :/
No cóż, zobaczymy co pokażą na trainie. Póki co Astralis od miesiąca jak glave doszedł wyglądają znakomicie, wręcz jak inna drużyna, która może rywalizować o top1 nawet

bossm 692

bossm

Użytkownik
Heh na 6 rund im starczyło :/
No cóż, zobaczymy co pokażą na trainie. Póki co Astralis od miesiąca jak glave doszedł wyglądają znakomicie, wręcz jak inna drużyna, która może rywalizować o top1 nawet
jakiś typ na drugą mape?

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Blackhawks -1.5 @2.70
Póki co 1:2, Hawks dalej mają przewagę, jak nie wpadnie w najbliższym czasie to powinni władować 3 gola jak stars zdejmą bramkarza ????
@edit
No i gol od razu w przewadze ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Jak GSW mi pokryją jeszcze handi -9,5 to popłacze się ze śmiechu ????
25:4 w 4 kwarcie, przeciez to jest jakiś żart ????

Co do meczu optic to mam nadzieję że ogarną traina i zobaczymy 3 mapę, dodatnie handi na nich powinno być ok bo pogromu tu już nie będzie

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Myślałem właśnie nad jakąś przeróbką żeby wpleść choke w Minnesota ale chyba za późna godzina na taki wysiłek ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom