uefowillcox
Użytkownik
Minnesota to dropnie, bo oni wszystko dropują w czwartych kwartach. Uwierzcie mi ????
Słabszy ogrywa silniejszego, do tego w środku sezonu zasadniczego i od razu parodia? ????Parodia koszykówki... wariorsi nawet hindi -1.5 nie pokryja...
Nie o to mi chodziło. Chodziło mi o nieprzygotowane rzuty, nie trafienie spod kosza, chaotyczna grę.Słabszy ogrywa silniejszego, do tego w środku sezonu zasadniczego i od razu parodia? ????
Spokojnie ???? optic jeszcze wygra tego overpassa złapałem kurs 11 na 1 mapę, zobaczymy ile uda się wycisnąć. ????jakiego handi, przeciez pisze ze Minesota to bierze.
Astralis -3,5 na druga mape trzeba dolozyc.
Optic w finale to bardzo zastanawiajace, na swojej mapie wygrywaja 1 runde. Sztosik ????
nie zartuj, oni to z SK by dzisiaj przegraliSpokojnie ???? optic jeszcze wygra tego overpassa złapałem kurs 11 na 1 mapę, zobaczymy ile uda się wycisnąć. ????
Teraz to Ty żartujesz :grin:nie zartuj, oni to z SK by dzisiaj przegrali
no graja na ich poziomieTeraz to Ty żartujesz :grin:
SK to by Izak z Janowiczem poskładali.no graja na ich poziomie
jakiś typ na drugą mape?Heh na 6 rund im starczyło :/
No cóż, zobaczymy co pokażą na trainie. Póki co Astralis od miesiąca jak glave doszedł wyglądają znakomicie, wręcz jak inna drużyna, która może rywalizować o top1 nawet
WilkiMiski nie wyszly na 4 kwarte
25:4 w 4 kwarcie, przeciez to jest jakiś żart ????Jak GSW mi pokryją jeszcze handi -9,5 to popłacze się ze śmiechu ????
no moj blad myslalem Wilki napisalem MiskiWilki