Coś czuję, że Philla wygra ten mecz. Może Handicap Ci siądzie, ale myślę, że nie wypuszczą.Detroit Pistons +3,5 @1.86 bet365
Zaraz popatrze,co ta Phila gra ????jakieś propozycje na NBA?
overki w LAL i PHX?
Gimnasia Jujuy - Argentinos
over 0,5 do polowy @3.00
Niby underowa liga ,ale oni czesta do polowy jedna bramke lubią strzelić,po takim kursie warto sprobowac
dokładam Detroit +6.5 nie wierze zeby w ogole przegrali a jak już to na pewno nie taką róznicaDetroit +1.5 @1.8
Handicap zamknę jak się uda z małą stratą, a over sobie zostawię.Coś czuję, że Philla wygra ten mecz. Może Handicap Ci siądzie, ale myślę, że nie wypuszczą.
Detroit na pewno ich podgonią, w to nie wątpie. Pytanie tylko na ile. W tym sezonie Philadelphia dropnęła masę takich spotkań, a ja mam po prostu czutkę, że tym razem dojadą do końca. Illyasova daje rade tam, Okafor chce sie pokazac, Saric to w ogole kot. Wrocil Noel. Ma kto grać.Handicap zamknę jak się uda z małą stratą, a over sobie zostawię.
Oni ten mecz przegrali już na Cache. Nie ma opcji.no nie dobrze się dzieje, SK musi pokazać coś w TT
Potwierdzam. Oni są lekceważeni przez tamten sezon. Jak jeszcze Simmons dojdzie to tam będzie w miare ciekawa paka, może nawet mogliby się taką bić o 8 w konferencji, gdyby tylko każdy był zdrowy. Póki co polecam śledzić kursy na philadelphie i ich składy, o ile wszyscy są zdrowi to są w stanie spokojnie ogrywać te słabsze zespoły.Morris i Pope to jednak spore osłabienia, ja miałem dodatni przed meczem, już raczej nie do zatopienia. Phille też się jednak cały czas lekceważy.
Handi to błąd, pospieszyłem się, over lepszy, bo Philla jeżeli chodzi o atak to może dotrzymać kroku, ale nie zatrzymają Detroit znowu na 14 pkt w kwarcie.Detroit na pewno ich podgonią, w to nie wątpie. Pytanie tylko na ile. W tym sezonie Philadelphia dropnęła masę takich spotkań, a ja mam po prostu czutkę, że tym razem dojadą do końca. Illyasova daje rade tam, Okafor chce sie pokazac, Saric to w ogole kot. Wrocil Noel. Ma kto grać.
daje jeszcze over 3,5 roznych do polowy @2.00Parham - Empire
over 2.5 do polowy @ 2.30
dobry kurs
Jednak nie było warto :;/:Rosario - Lanus over 0,5 HT @3. Warto spróbować.