>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Handicap zamknę jak się uda z małą stratą, a over sobie zostawię.
Detroit na pewno ich podgonią, w to nie wątpie. Pytanie tylko na ile. W tym sezonie Philadelphia dropnęła masę takich spotkań, a ja mam po prostu czutkę, że tym razem dojadą do końca. Illyasova daje rade tam, Okafor chce sie pokazac, Saric to w ogole kot. Wrocil Noel. Ma kto grać.

H 902

hank

Użytkownik
Morris i Pope to jednak spore osłabienia, ja miałem dodatni przed meczem, już raczej nie do zatopienia. Phille też się jednak cały czas lekceważy.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Morris i Pope to jednak spore osłabienia, ja miałem dodatni przed meczem, już raczej nie do zatopienia. Phille też się jednak cały czas lekceważy.
Potwierdzam. Oni są lekceważeni przez tamten sezon. Jak jeszcze Simmons dojdzie to tam będzie w miare ciekawa paka, może nawet mogliby się taką bić o 8 w konferencji, gdyby tylko każdy był zdrowy. Póki co polecam śledzić kursy na philadelphie i ich składy, o ile wszyscy są zdrowi to są w stanie spokojnie ogrywać te słabsze zespoły.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Detroit na pewno ich podgonią, w to nie wątpie. Pytanie tylko na ile. W tym sezonie Philadelphia dropnęła masę takich spotkań, a ja mam po prostu czutkę, że tym razem dojadą do końca. Illyasova daje rade tam, Okafor chce sie pokazac, Saric to w ogole kot. Wrocil Noel. Ma kto grać.
Handi to błąd, pospieszyłem się, over lepszy, bo Philla jeżeli chodzi o atak to może dotrzymać kroku, ale nie zatrzymają Detroit znowu na 14 pkt w kwarcie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom