alexdamiao
Użytkownik
Fawela gra w 4. No chance.Sk gaming win @5.5
Fawela gra w 4. No chance.Sk gaming win @5.5
Fox zlamił trochę w ostatniej rundzie co? Boje się tego ogniwa, tym bardziej, że Overpass to pick Astralis, a Fox wczoraj(czy tam przedwczoraj) średnio tam dawał radę.Sk gaming win @5.5
Skillowo to przegrał. Trzeba zakładać, że rywal mógł przejść.Fox zlamił trochę w ostatniej rundzie co?
Niesamowici to są na trainie.Skoro sk takie niesamowite na overpassie
Jest kilka lig. Amerynaśkich i Europejskich najbardziej znane, przeważnie online czyli przez neta. Są też turnieje grane LANowo czyli na miejscu. Jest ich stosunkowo duzo w roku. Kilkadziesiąt ogólnie, lepszych gdzie grają top 10 kilkanaście. Najlepszych gdzie gra tylko "elita" kilka. Najwieksza pula nagród na jeden turniej aktualnie wynosi ~1.000.000 dolców.Dobra dzięki za odpowiedź, to teraz ostatnie jeszcze pytanie.
Dużo jest tych turniejów? To są jakieś ligi krajowe, eliminacje, puchary? Czy jest to turniej raz do roku typu MŚ?
2-3 razy w roku masz tzw "major" czyli najbardziej prestiżowy turniej z największą kasą. Teraz przypada na styczeń. W ciągu roku są jeszcze mniejsze turnieje oraz ligi (bardziej prestiżowe to Eleague, ESL ESEA i ECS)Dobra dzięki za odpowiedź, to teraz ostatnie jeszcze pytanie.
Dużo jest tych turniejów? To są jakieś ligi krajowe, eliminacje, puchary? Czy jest to turniej raz do roku typu MŚ?
Chodzi mi o ten strzał z AWP. Gdyby to trafił to Astralis ma po rundzie, a ten strzał akurat powinien trafić, nie był jakiś szczególnie trudny.Skillowo to przegrał. Trzeba zakładać, że rywal mógł przejść.
Można powiedzieć, że dwukrotnie w jednej rundzie dał tyłka.Chodzi mi o ten strzał z AWP. Gdyby to trafił to Astralis ma po rundzie, a ten strzał akurat powinien trafić, nie był jakiś szczególnie trudny.
Bo astra też tam wymiata i sami wybrali overpassa. Sk tego nie wygra, miałem grubo pograne astra przed meczem.Skoro sk takie niesamowite na overpassie to dlaczego astralis są faworytami do wygrania drugiej mapy?
W estudiantes obie strzela @1.36