>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
No no na krawędzi, ale oczywiście na + ???? brawo ????
No bardzo na krawędzi. K1o wygrał clutcha chyba 1vs4, ja już myslalem wtedy, ze po ptokach. Wiadomo, że fart, ale w naszym &quot;fachu&quot; trzeba go też mieć. Teraz pograłem za drobne optic na mecz. Jakieś takie czucie.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Roar rozluźnieni, zaczęły się podania piętką, coś po przerwie powinno jeszcze wpaść, ale Redsi jeśli chcą strzelić honorowego gola (chociaż) to najpierw muszą wyjść ze swojej połowy ???? . Tak jak &quot;kiedyś&quot; pisałem: granie przeciw Brisbane w tym sezonie to jakieś katusze. Czy mistrz się obudzi po przerwie? Na razie nic na to nie wskazywało. Byleby padały jeszcze bramki ????
I 3-0 teraz to już zamiast &quot;Powrót króla&quot; to wypada powiedzieć &quot;Pogrzeb króla&quot;.

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
Chciałbym aby to Immortals wygrało ale spodziewam się szybkiego 2-0 dla SK. Immortals to akademia założona przez Fallena, zawodnika SK. Fallen ich trenował, doradzał, razem trenowali - znają się jak mało kto. Umiejętnościami Immortals dużo nie odbiega ale nie sądzę żeby wygrali przeciwko swojemu założycielowi (wyczuwam spisek) .
SK 2:0 @3.0 Bet365
✅✅✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom