>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
karolpdk 163

karolpdk

Użytkownik
GSW mysleli ze ten mecz sam sie wygra chyba ;p
Uefo - mecz na rzut monetą ale lepiej iść w stronę doga jak już grać. Dobrze robisz.
Ja się czaje ciagle na Portland z handi jakimś ale Indiana nie chce ich dojść a po takim kursie tego nie ruszam.

karolpdk 163

karolpdk

Użytkownik
Mistrzostwo świata jak Harden wymusza po 3 FT raz za razem
a wczoraj jak człowiek pogra jego PKT to wolał asystować ;p
to samo mam z Wallem zawsze jak oglądam mecze Wizards to wali po 20+ na luzie a jak poigram to asystuje sobie.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
a wczoraj jak człowiek pogra jego PKT to wolał asystować ;p
to samo mam z Wallem zawsze jak oglądam mecze Wizards to wali po 20+ na luzie a jak poigram to asystuje sobie.
Dzisiaj robi jedno i drugie, ale wiadomo, słaby przeciwnik

bybejita 307

bybejita

Użytkownik
A ktokolwiek &quot;nowy&quot; słyszał wtedy o Optic? Nagle wygrywają turniej ot tak? Sory ale za długo już w tę grę gram i ją obserwuję żeby wiedzieć, że to są drużyny &quot;jednego turnieju&quot;. Oczywiście mogę się mylić, bo Faze to też nie są jacyś mocarze ale 1.7 w bo3 na mapach train/nuke/cache pobieram bez wahania.
Co z tego że nikt jej nie znał wtedy, a czy o ktoś nowy słyszał o Luminosity starym ? Mam na myśli aktualne SK. Czy ktoś dawał im szanse? Czy ktoś kto nie znał 1.6 mógł ich postawić w roli faworytya? Nie. Jeśli obserwujesz tą grę i drużynę Optic to powinieneś zauważyć że grają tam ludzie którzy dzięki konsekwentnej pracy uzyskali dobre wyniki i bedą się dłużej utrzymywać w top 10 niż overhyped Liquid z pimpem w składzie który rozwalił im to co zyskali z simplem. Bardziej overhyped chyba jest Swag i jego skill.
Porównując Optic i Faze można napisać coś takiego.
Optic to zlepek liderów poprzednich drużyn którzy wyszli z drużyn bo były za słabe.
Faze to zlepek wyrzutków poprzednich drużyn które miały kryzys i szukały najsłabszego ogniwa. (nie koniecznie pod względem skila.)

karolpdk 163

karolpdk

Użytkownik
Miski tego nie wypuszczą,taki piekny kurs był...
GSW moze w jednej kwarcie zrobić taki gwałt że jeszcze handi może nawet wejśc]
W meczu Indiany nie czaje co teraz zrobił Damian oddając w tak ważnym momencie taki rzut za trzy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom