>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Ale fart. I teraz mogę żałować, że jednak w przerwie zamknąłem...
Ale zbyt pazernym być nie można. Zwariowałbym ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
byq86 9

byq86

Użytkownik
Nie jestem zwolennikiem teorii ustawek i nie widzę fixów w co drugim meczu, ale styl w jakim adelaide puściło jetsom 3x sam na sam w ostatnich 2 minutach trochę dawał po oczach. Przez 90minut się czasem tylu blędów nie popełnia co tu w 3 kolejnych akcjach ????

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Panowie od CSa mam pytanko. Czy dziś wgl będą dostępne oferty na kille poszczególnych graczy w Betssonie/Betano? wczoraj były i fajnie weszło dzisiaj też chciałem złapać na razie nic nie ma, pojawiają się przed meczem czy już nie będzie?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
działa Wam unibet?
bo strona mi dziala a jak sie probuje zalogowac to po wpisaniu hasla serwery nie odpowiadaja

ROBSSSON
haha nie mow ze ten rumun to zrobil, widzialem na telefonie ze z @8 bylo na rywala i tak mi to przeszlo przez mysl

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Tam widze,ze skosnoocy punktow nie zdobywają.
Blair juz chyba tam nie gra ,a jak z Cunninghamem, Nigeryjczykiem i tym Abbasem(ostatnio gral tylko 3 minuty) ?
Blair w porównaniu do Diogu to odstaje mocno, przynajmniej jeśli chodzi o ofensywę. Amerykanin nie miał trójki i słaby na linii. Myślę, że Lampe dziś będzie miał ciężko sie przepchać pod koszem :cool: A z tym Abbasem nic nie widzę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom