>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
To Tiangxu w kosza chyba jedyny mecz na lajfie nie wrzucony w całorocznym... Może dobry znak ;) Niech zrobią handi +16.5 to będzie elegancko, jak wygrają to już bajka ????
E: Chociaż na razie zapowiada się na gwałt...

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Hahahaa na Hsieh juz było 41 kurs ???? piękna Mona chyba chce pohandlowac troszkę, może chociaż ryj sobie przeszczepi za kasę ????

H 902

hank

Użytkownik
-15.5 Ht do kosza...0/2 :p Hank
jak dobrze ze juz nie gram NBA:p mogli spokojnie ogarnac ale jednak nie.
Ty jakiś upośledzony jesteś czy co, jestem teraz to rozliczę. Weź lepiej sprawdź w rozpisce czy Frankfurt gdzieś nie gra, żebyś mógł nas uraczyć statmi z exela. Kolegów albo dziewczynę sobie znajdź, a nie siedzisz po nocy i pilnujesz czy ktoś rozliczył typy.
Specjalnie dla Ciebie:
Z Nba over w Nowym Orleanie i gwałt w w Oakland
o 207,5 NOP-Indiana 1,7⛔
GSW o 119,5 1,94⛔
-15,5 do przerwy 3,4⛔ i
GSW-22,5 3,25⛔
NYK nic nie zrobi, bez Carmelo i Rose&#39;a. Z ławkowiczów to tylko Jennings (dziś s5) coś tam na pewno dorzuci, reszta gra jak wiatr zawieję.
Myślę jeszcze o Bucks✅.
oba handi spokojnie mogły wejść.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Szkoda, że nie ma streamu do tego Tongxi, obejrzałbym co tam odwalają :;/: Po 1 kwarcie już -17. Nie chcą coś te dogi wchodzić ostatnio.

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Hehe, spoko, idę za Tobą jak w ogień ????
Schlebiasz mi, oby szejki w meczu Naftu się jeszcze spisały ????
BTW, Traktor odpalił i zaorał trochę pola, już 1:2 ???? No ale lepiej nie przedobrzyć, 1.5 przy dobrym kursie daje spore szanse, 2.5 jakoś zawsze mnie zawodzi ????

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Schlebiasz mi, oby szejki w meczu Naftu się jeszcze spisały ????

BTW, Traktor odpalił i zaorał trochę pola, już 1:2 ???? No ale lepiej nie przedobrzyć, 1.5 przy dobrym kursie daje spore szanse, 2.5 jakoś zawsze mnie zawodzi ????
W pełni Cię rozumiem, mnie dzisiaj zawiodła Indonezja. Tylko jedna bramka. Może w końcu coś u tych szejkow wpadnie....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom