No i of korsTractor - Sepahan 10 minuta over 1.5 @1.66 x300 promo
Hehe, spoko, idę za Tobą jak w ogień ????No i of kors
Lamora ja już zostawiam ten mecz
bet dnia dla mnie polecam, tam samo jak over 1,5 Borussi po 1,89Hoffenhaim - BVB tutaj gram kartki linia 3.5 w ónibet. Sędziuje bardzo młody Brand rocznik 89.
Ty jakiś upośledzony jesteś czy co, jestem teraz to rozliczę. Weź lepiej sprawdź w rozpisce czy Frankfurt gdzieś nie gra, żebyś mógł nas uraczyć statmi z exela. Kolegów albo dziewczynę sobie znajdź, a nie siedzisz po nocy i pilnujesz czy ktoś rozliczył typy.-15.5 Ht do kosza...0/2 Hank
jak dobrze ze juz nie gram NBA mogli spokojnie ogarnac ale jednak nie.
oba handi spokojnie mogły wejść.Z Nba over w Nowym Orleanie i gwałt w w Oakland
o 207,5 NOP-Indiana 1,7
GSW o 119,5 1,94
-15,5 do przerwy 3,4 i
GSW-22,5 3,25
NYK nic nie zrobi, bez Carmelo i Rose'a. Z ławkowiczów to tylko Jennings (dziś s5) coś tam na pewno dorzuci, reszta gra jak wiatr zawieję.
Myślę jeszcze o Bucks.
Schlebiasz mi, oby szejki w meczu Naftu się jeszcze spisały ????Hehe, spoko, idę za Tobą jak w ogień ????
Belgorod 2. set @1.61
Zheijang wchodzi dog Jiin bez jakiegos murzyna jestSzkoda, że nie ma streamu do tego Tongxi, obejrzałbym co tam odwalają :;/: Po 1 kwarcie już -17. Nie chcą coś te dogi wchodzić ostatnio.
W pełni Cię rozumiem, mnie dzisiaj zawiodła Indonezja. Tylko jedna bramka. Może w końcu coś u tych szejkow wpadnie....Schlebiasz mi, oby szejki w meczu Naftu się jeszcze spisały ????
BTW, Traktor odpalił i zaorał trochę pola, już 1:2 ???? No ale lepiej nie przedobrzyć, 1.5 przy dobrym kursie daje spore szanse, 2.5 jakoś zawsze mnie zawodzi ????