>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
lamora365 495

lamora365

Użytkownik
w 40&#39; zagrane, dwie minuty później gol na 1-1 :cool:
trzeba szybko reagować, albo wóz albo przewóz :razz:
a przy okazji over 1.5 w tym samym momencie wszedł ????
Czas zakładu: 15/12/2016 10:32:37
1 &lt;table class=&quot;bet-confirmation-table&quot;&gt;&lt;tbody class=&quot;bet-confirmation-table-body&quot;&gt;&lt;tr class=&quot;DefaultLayout&quot;&gt;&lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-number DefaultLayout&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-selections&quot;&gt; (1-0) - Powyżej 1.5
&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-event&quot;&gt; Thanh Hoa v Hanoi T&amp;T
(1. połowa - Azjatycka suma goli) &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-eventdate&quot;&gt; 15/12/2016 &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-eachwayterms&quot;&gt; Brak &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-odds&quot;&gt; 3,550 &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-result&quot;&gt; Wygrana&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
Spoko stary, ja się nie czepiam . Pytałem bo już widziałem wynik 1:1 bardzo sobie cenię Twoje typy i jak mogę daje repute. Ja się czepiam tylko typów Wawo i jego lokomotyw

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Spoko stary, ja się nie czepiam . Pytałem bo już widziałem wynik 1:1 bardzo sobie cenię Twoje typy i jak mogę daje repute
ja czasami nie zdążę tutaj napisać posta a już gol pada w przeciągu 10sec.
są tacy co mają wiecznie problemy i piszą na PW, także Ty się nie czepiasz :]

over 3.5 @2.20 w meczu THANH
też spróbuję

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom