Under 203,5Panowie co proponujecie zagrać w nba (orl magic - cha hornets) ???
Sarmiento - Tigre
over 2,5
Kurs: 2,4 w totolotek
wątpię, Boltz już grał z Fallenem i ferem w keyd stars, nie wchodzi się do tej samej rzekiByć może będzie to młody talent z Immortals, czyli Boltz.
Boltz w tym czasie zrobił mega postęp a znasz kogoś jeszcze na takim z poziomie z językiem portugalskim ? To musi być osoba z Immortal ewidentnie.wątpię, Boltz już grał z Fallenem i ferem w keyd stars, nie wchodzi się do tej samej rzeki
Nie używamy sformułowań, których znaczenia nie znamy. :grin:wątpię, Boltz już grał z Fallenem i ferem w keyd stars, nie wchodzi się do tej samej rzeki
Mogło być lepiej, ale Optic grało jakby byli pod wpływem alkoholu ????Z CS-a proponuje dziś :
Astralis - Optic 2.50
Faze - Cloud9 1.70
I mega dobry typ na 00:00
SK- Dignitas 2.30
Lepiej Immortal +2.5 właśnie lub over 26.5 roundsJa teraz polecam Team EnvyUs 1.61 imo na miękko powinno być - można próbować handi.
Under 3.5 w Chile @2.50
u mnie over własnie zagrany. Myślę, że w końcu zobaczymy wyrównane spotkanieLepiej Immortal +2.5 właśnie lub over 26.5 rounds
hm?Nie używamy sformułowań, których znaczenia nie znamy. :grin:
Heraklit miał na myśli zupełnie coś innego. Tylko ludzie przekształcili sens tego powiedzenia wg. swojego rozumowania.
Nie wiedziałem, dzięki za info. Forumek bawi, forumek uczy ????Heraklit miał na myśli zupełnie coś innego. Tylko ludzie przekształcili sens tego powiedzenia wg. swojego rozumowania.