Tak Sacramento biore do jakiegos aku.czyli stawiasz na Sacramento tak? coś dopowiesz od siebie o tym tipie?
Suns na ten moment już nie są taką patologią, a Lakersi z takimi brakami obniżyli loty bardzo. Minnesota B2b po wylocie do Toronto. Wiem, że B2b to słaby argument, ale zawsze jakiś, w odniesieniu do świeższego zespołu z Detroit. Cóż, ja gram tak, jeśli ktoś chce grać za mną to zapraszam.Dajcie spokój z tym B2B, to są konie nie do zajechania i nie ma się co sugerowac tym.
Toronto-Boston
Houston-Oklahoma
W tych spotkaniach,to można sobie rzucic kamieniem i na kogo wypadnie na tego bęc
Jedynym mocnym betem dzis to Sacramemto,ale ten kurs....1.50
Suns to jest patologia, nie wiem czy w tym momencie nie najwieksza w NBA, ale fakt,w Lakers wypada kilku znaczących grajków.
It was too easy ???? 2:0 w 45 minucieSarmiento - Tigre powyżej 1.5 gola @1.72 B365 - delikatnie, za stówkę
peffka lepiej brzmi, ale z kolei nie tak groźnie :]pewniak
zapodaj ????Podrzuci ktoś stream do tego chile?
Edit: Już mam ????
http://www.vipbox.mobi/football/439786/1/u.-de-chile-vs-huachipato-live-stream-online.htmlzapodaj ????
Dobre ligi, tylko słaba skuteczność coś w stylu europejskiej Holandijak ja nie lubię tych wszystkich lig ameryki południowej.
w europie to wiadomo, jakaś taktyka, różne formację, obrona poukładana i idzie jakoś przewidzieć co nieco. a tu?!?! to maniana jest. raz w jedną, raz w drugą...
Ja poczekam do przerwy i jak będą przegrywać, to zagram na gospodarzy Mogą łamańca robić :jezora:To jak warto ladowac sie teraz w Univerek czy nie, bo z gry to wygladaja slabo a goscie z kontry widac, ze zabic potrafia...