Nie nie, poszło z dymem. Clooud9 przegrali zbyt dużo rund, a potem jeszcze pistoletówkę. Myślałem, że całkiem inaczej będzie ten mecz wyglądał.Już @3,40 atakować?
a teraz już @8,00
Odradzałbym.a co powiecie na dwa ryzykowne typy
Toronto Raptors
Houston Rockets
?
Czym popierasz swoje typy?Odradzałbym.
Ja będę atakował dzisiaj chyba Phoenix i Atlante. Bardziej polecam te mecze. Wyższe kursy, a według mnie prawdopodobieństwo większe.
Cloud9 Totalnie nie tak miało to wyglądać.
aa Indiana czy Detorit wchodzą w grę wg.Ciebie?Odradzałbym.
Ja będę atakował dzisiaj chyba Phoenix i Atlante. Bardziej polecam te mecze. Wyższe kursy, a według mnie prawdopodobieństwo większe.
Cloud9 Totalnie nie tak miało to wyglądać.
Pacers wygra.aa Indiana czy Detorit wchodzą w grę wg.Ciebie?
Nad Atlantą się zastanawiam, chyba jednak będę odpuszczał, bo Hardaway i Benzemore prawdopodobnie wypadają, ale uważam, że Atlanta to lepszy zespół od Bucks i po prostu tyle. Bucksi dalej jeszcze niepoukładani, chociaż ostatnio wygląda to coraz lepiej. W każdym razie - póki co, nie ruszam.Czym popierasz swoje typy?
-1 na gospodarzy można grać?ok, co wyczytałem z oficjalnej strony U. De Chile to muszą dziś wygrać by dostać się do Sudamericana
teoretycznie powinni ich spokojnie rozwalić, szkoda, że w ostatnim meczu połamał się ich pomocnik Zacaria , który strzelał ładnie-1 na gospodarzy można grać?
a może UDC z handi -1?Ciekawe jak goście podejdą do tego meczu, bo to dla nich jak sparing już praktycznie.
Indiana Powinna wygrać, to będzie niespodzianka jak w swoim najsilniejszym składzie przegrają z grającymi poniżej oczekiwań i zdziesiątkowanymi Mavericksami. Ale nie gram tego, bo Indiana jest trochę niestabilna w tym sezonie i kurs nie porywa.aa Indiana czy Detorit wchodzą w grę wg.Ciebie?
a czemu nic nie powiedziałeś o meczu Rakiet z Houston?Indiana Powinna wygrać, to będzie niespodzianka jak w swoim najsilniejszym składzie przegrają z grającymi poniżej oczekiwań i zdziesiątkowanymi Mavericksami. Ale nie gram tego, bo Indiana jest trochę niestabilna w tym sezonie i kurs nie porywa.
Detroit pistons też powinni wygrać, Minnesota B2B w dodatku są słabiej poukładanym zespołem. Jedyne co może martwić to niepewna wyjazdowa forma tłoków. Ja jednak nie ruszam.
Na ten moment jedyne do czego jestem tak bardziej przekonany to właśnie Sunsi nie mam jakoś więcej pomysłów na dzisiejszą noc.