83,1K slomiany400 Użytkownik Grudzień 6, 2016 #1142 czy jest gdzieś stronka, która liczy jakiś zysk + yield? jestem zbyt leniwy, żeby sam to robić ????
2,4K applause Użytkownik Grudzień 6, 2016 #1143 czy jest gdzieś stronka, która liczy jakiś zysk + yield? jestem zbyt leniwy, żeby sam to robić ???? Kliknij aby rozwinąć... polecam ściągnąć program bookmacher 3.2
czy jest gdzieś stronka, która liczy jakiś zysk + yield? jestem zbyt leniwy, żeby sam to robić ???? Kliknij aby rozwinąć... polecam ściągnąć program bookmacher 3.2
280 swanidius Użytkownik Grudzień 6, 2016 #1145 Mam ostatniego kafla i musze vivusa splacic..poleccie ako 5...
G 370 golkiper Użytkownik Grudzień 6, 2016 #1146 Applause poziom u tych kobiet jest taki, że ja grając raz w tygodniu z ziomkiem bym je oyebał samym serwisem xD średnia wysokość piłki to wysokość głowy przeciwniczki, dałem na tą co powiedziałeś, teraz akurat się połamała, ale prze beka to ogladać
Applause poziom u tych kobiet jest taki, że ja grając raz w tygodniu z ziomkiem bym je oyebał samym serwisem xD średnia wysokość piłki to wysokość głowy przeciwniczki, dałem na tą co powiedziałeś, teraz akurat się połamała, ale prze beka to ogladać
29,6K perek99 Użytkownik Grudzień 6, 2016 #1148 Mam ostatniego kafla i musze vivusa splacic..poleccie ako 5... Kliknij aby rozwinąć... nie idź tą drogą, mi z wielkim bólem udało się wyrwać od chwilówek i został jeszcze kredyt w banku
Mam ostatniego kafla i musze vivusa splacic..poleccie ako 5... Kliknij aby rozwinąć... nie idź tą drogą, mi z wielkim bólem udało się wyrwać od chwilówek i został jeszcze kredyt w banku
280 swanidius Użytkownik Grudzień 6, 2016 #1149 Swanidius ja Ci polecam, żebyś przestał grać ???? Kliknij aby rozwinąć... Za pozno
280 swanidius Użytkownik Grudzień 6, 2016 #1150 nie idź tą drogą, mi z wielkim bólem udało się wyrwać od chwilówek i został jeszcze kredyt w banku Kliknij aby rozwinąć... Ja tez bylem do momentu 4 2 ottawa z pingwinami bylem pewien ze to dog dzis i nagle 6 szybkich
nie idź tą drogą, mi z wielkim bólem udało się wyrwać od chwilówek i został jeszcze kredyt w banku Kliknij aby rozwinąć... Ja tez bylem do momentu 4 2 ottawa z pingwinami bylem pewien ze to dog dzis i nagle 6 szybkich
29,6K perek99 Użytkownik Grudzień 6, 2016 #1151 Ja tez bylem do momentu 4 2 ottawa z pingwinami bylem pewien ze to dog dzis i nagle 6 szybkich Kliknij aby rozwinąć... w tych wszystkich chwilówkach zablokowałem/usunąłem sobie konta by mieć święty spokój z nimi, polecam tak ci zrobić, przestaną nękać sms i mailami też
Ja tez bylem do momentu 4 2 ottawa z pingwinami bylem pewien ze to dog dzis i nagle 6 szybkich Kliknij aby rozwinąć... w tych wszystkich chwilówkach zablokowałem/usunąłem sobie konta by mieć święty spokój z nimi, polecam tak ci zrobić, przestaną nękać sms i mailami też
280 swanidius Użytkownik Grudzień 6, 2016 #1152 Zagralem na dzis barca city psg juve sporting do tego reczna hiszpania francja i holandia ht...za 1000 8k
Zagralem na dzis barca city psg juve sporting do tego reczna hiszpania francja i holandia ht...za 1000 8k
280 swanidius Użytkownik Grudzień 6, 2016 #1153 w tych wszystkich chwilówkach zablokowałem/usunąłem sobie konta by mieć święty spokój z nimi, polecam tak ci zrobić, przestaną nękać sms i mailami też Kliknij aby rozwinąć... Do kazdej napisz email z prosba o wycofanie zgody na przetwarzanie danych...
w tych wszystkich chwilówkach zablokowałem/usunąłem sobie konta by mieć święty spokój z nimi, polecam tak ci zrobić, przestaną nękać sms i mailami też Kliknij aby rozwinąć... Do kazdej napisz email z prosba o wycofanie zgody na przetwarzanie danych...
T 189 teesbor Użytkownik Grudzień 6, 2016 #1154 Do kazdej napisz email z prosba o wycofanie zgody na przetwarzanie danych... Kliknij aby rozwinąć... dlaczego tak ma zrobic? tez bralem kiedys. co to znaczy w praktyce?
Do kazdej napisz email z prosba o wycofanie zgody na przetwarzanie danych... Kliknij aby rozwinąć... dlaczego tak ma zrobic? tez bralem kiedys. co to znaczy w praktyce?
280 swanidius Użytkownik Grudzień 6, 2016 #1155 dlaczego tak ma zrobic? tez bralem kiedys. co to znaczy w praktyce? Kliknij aby rozwinąć... Zebys kiedys w banku jakbys normalny chcial kredyt bonja nie moglem ofc to zeby to Ci nie bazgralo
dlaczego tak ma zrobic? tez bralem kiedys. co to znaczy w praktyce? Kliknij aby rozwinąć... Zebys kiedys w banku jakbys normalny chcial kredyt bonja nie moglem ofc to zeby to Ci nie bazgralo
3,3K noname007x Użytkownik Grudzień 6, 2016 #1156 Na ligę mistrzów dwa typy ode mnie - > https://forum.bukmacherskie.com/f44/6-kolejka-fazy-grupowej-ligi-mistrzow-06-12-2016-wtorek-140479-3.html#post6216231
Na ligę mistrzów dwa typy ode mnie - > https://forum.bukmacherskie.com/f44/6-kolejka-fazy-grupowej-ligi-mistrzow-06-12-2016-wtorek-140479-3.html#post6216231
985 josekubinho Użytkownik Grudzień 6, 2016 #1157 Avtodor Metar -1,5 seta @3.4 Telecom -1,5 seta @2.3 gramy !
280 swanidius Użytkownik Grudzień 6, 2016 #1158 Panowie pomozcie naprawde dobrym ako....zaluje ze nie puscilem w nocy nba tomka ako 7.5 ale za kafla to troche zbyt nonszalanckie ale teraz zaluje
Panowie pomozcie naprawde dobrym ako....zaluje ze nie puscilem w nocy nba tomka ako 7.5 ale za kafla to troche zbyt nonszalanckie ale teraz zaluje
M 493 milo93 Użytkownik Grudzień 6, 2016 #1159 Rojer to już nie gra tego debla tutaj bo serwuje na poziomie 10%
T 189 teesbor Użytkownik Grudzień 6, 2016 #1160 nie grajcie na telecom -1,5. duze ryzyko. predzej +1,5 na przeciwnika