polecam ściągnąć program bookmacher 3.2czy jest gdzieś stronka, która liczy jakiś zysk + yield? jestem zbyt leniwy, żeby sam to robić ????
nie idź tą drogą, mi z wielkim bólem udało się wyrwać od chwilówek i został jeszcze kredyt w bankuMam ostatniego kafla i musze vivusa splacic..poleccie ako 5...
Za poznoSwanidius ja Ci polecam, żebyś przestał grać ????
Ja tez bylem do momentu 4 2 ottawa z pingwinami bylem pewien ze to dog dzis i nagle 6 szybkichnie idź tą drogą, mi z wielkim bólem udało się wyrwać od chwilówek i został jeszcze kredyt w banku
w tych wszystkich chwilówkach zablokowałem/usunąłem sobie konta by mieć święty spokój z nimi, polecam tak ci zrobić, przestaną nękać sms i mailami teżJa tez bylem do momentu 4 2 ottawa z pingwinami bylem pewien ze to dog dzis i nagle 6 szybkich
Do kazdej napisz email z prosba o wycofanie zgody na przetwarzanie danych...w tych wszystkich chwilówkach zablokowałem/usunąłem sobie konta by mieć święty spokój z nimi, polecam tak ci zrobić, przestaną nękać sms i mailami też
dlaczego tak ma zrobic? tez bralem kiedys. co to znaczy w praktyce?Do kazdej napisz email z prosba o wycofanie zgody na przetwarzanie danych...
Zebys kiedys w banku jakbys normalny chcial kredyt bonja nie moglem ofc to zeby to Ci nie bazgralodlaczego tak ma zrobic? tez bralem kiedys. co to znaczy w praktyce?