z 2-5 --> 7-5 klasyk ???? łatwe piniążkiJoshua Paris 1,75 bet365, wyszedł z 2-5 --> 5-5 ogarnie to. Przeciwnik to jakiś frajer, LL. Ładujemy
Nie to że się czepiam bo nie moja sprawa, ale najpierw mówisz że drukuje a później go grasz :/Neuchrist 3 k w plecy
Kiedyś tropiłem temat. Ja nie znalazłem.Pytanie warte reputy ???? Czy istnieje w necie jakaś porównywarka kursów, która oferuje porównanie kursów na under/over żółtych kartek w meczu ?
http://www.surebety.pl/artykul/porownywarka-kursowPytanie warte reputy ???? Czy istnieje w necie jakaś porównywarka kursów, która oferuje porównanie kursów na under/over żółtych kartek w meczu ?
OddscheckerPytanie warte reputy ???? Czy istnieje w necie jakaś porównywarka kursów, która oferuje porównanie kursów na under/over żółtych kartek w meczu ?
oddschecker.com i dev.bmbets.comPytanie warte reputy ???? Czy istnieje w necie jakaś porównywarka kursów, która oferuje porównanie kursów na under/over żółtych kartek w meczu ?
Podziękował, @8.00, @6.50 i @ 3,40 oraz @2.0 3 setale waly w meczu sichuan.... cieszcze sie bardzo, ale.....
w trzecim secie henan mialo 2 meczowki, w czwartym prowadzilo 18:12 by przegrac a tiebreaku 13:8 prowadzily by przegrac 16:14
jeeeee, takie waly mi sie podobaja ????