pawel105
Użytkownik
????
????
okej, dzienaMoim zdaniem dostaniesz około 18.
Arab Contractors @2,10
poniekąd trochę długo, bez różnicy czy to weekend czy dzień powszedni, ja za każdym razem mam do 3h (bliżej 3h)Pany musze sie obawiac jak nie mam jeszcze kasuy na skrillu? wczoraj wyplacilem z beta o 16
czekam do 18 jak nic nie bedzie to pisze do nichponiekąd trochę długo, bez różnicy czy to weekend czy dzień powszedni, ja za każdym razem mam do 3h (bliżej 3h)
moze od stryjka z drugiego malzenstwa ex ???? a tak z ciekawosci, gdybyscie mieli info od meza swojej ex, zaufalibyscie i zagrali? ????Zapałki w Kolporterze kupujesz? Jacyć kumple będą dzisiaj na meczu Deportivo - Real?
Wawo raz przegra 50k ale jak dostanie dobre info to łapie 200k na @10 daleko nam do niego, nie mamy takich znajomości w świecie sportu jak on i nigdy sie nie dorobimy ????Wawo zarobiony? to chyba ze grasz odwrotnie te typy co tu podajesz to sie zgodze ????
Wawo to troll absolutnie najwyżej klasy. Należy mu się respekt :grin:Wawo zarobiony? to chyba ze grasz odwrotnie te typy co tu podajesz to sie zgodze ????
Dlatego się nie odpowiada na niektóre prowokacje, tylko się ignorujęWawo to troll absolutnie najwyżej klasy. Należy mu się respekt :grin:
Lub ma schizofrenie i rozdwojenie jaźniWawo to troll absolutnie najwyżej klasy. Należy mu się respekt :grin:
nie ma opcji na ten zaklad,Ha Tinh siata DW 3:0 @2.40 Bwin
I respektuje się dalej. Otóż to.Dlatego się nie odpowiada na niektóre prowokacje, tylko się ignoruję