kuchcik
Użytkownik
.com
.com
Co ładujecie? BTTS czy czysta 2 ?Ale masowa dzisiaj na Sociedad ale jak macie potopic to nie opuszcze was, tez laduje ????
Jak Siekiera idzie w Sociedad to ładuj Deportivo, sprawdzona taktykaCo ładujecie? BTTS czy czysta 2 ?
Nie wiem Depor jest takim gównem że szkoda mi 2 zł nawet na nich. Może się mylę, ale walić. Myślę nad BTTS, może wleźć.Jak Siekiera idzie w Sociedad to ładuj Deportivo, sprawdzona taktyka
czysta 2Co ładujecie? BTTS czy czysta 2 ?
No i pięknie to mój BTS @ 1.90 już w kasieAle masowa dzisiaj na Sociedad ale jak macie potopic to nie opuszcze was, tez laduje ????
Sociedad over 1,5 wydaje sie byc dobra opcjaCo ładujecie? BTTS czy czysta 2 ?
Wlasnie dałem w typach dnia że sociedad strzeli 1,5 gola @2.50Sociedad over 1,5 wydaje sie byc dobra opcja
na over 1,5 @2,37 na czysty win @2,4 bet365
Zapomniałem z wczoraj rozliczyć ????Fiorentina/Fiorentina @1,83
Dokładnie to samo miałem pisać, że lepiej zagrać ten over 1,5 niż win, pewniejszy moim zdaniemSociedad over 1,5 wydaje sie byc dobra opcja
na over 1,5 @2,37 na czysty win @2,4 bet365
to supcio, czekam na kolejny goracy typ od informatora eskimoska ????jak tam sukcesy? ja dzis srogo zarobiony, a jeszcze mam potwierdzony typ na wieczór, wrzuce pozniej przed rozpoczeciem meczu zeby nie bylo smieszkowania
jak tam sukcesy? ja dzis srogo zarobiony, a jeszcze mam potwierdzony typ na wieczór, wrzuce pozniej przed rozpoczeciem meczu zeby nie bylo smieszkowania
Zapałki w Kolporterze kupujesz? Jacyć kumple będą dzisiaj na meczu Deportivo - Real?jak tam sukcesy? ja dzis srogo zarobiony, a jeszcze mam potwierdzony typ na wieczór, wrzuce pozniej przed rozpoczeciem meczu zeby nie bylo smieszkowania