>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
W takim razie
Szaktar - Stal
under 1,5 6.0
bet365
Mialem cynk o underze w tym meczu w ktorejs z polow, wiec jesli tutaj karny z kapelutka to w takim razie wiecej goli nie bedzie

tsafack 243

tsafack

Użytkownik
Typ z underem w Anglii nie wszedl, no to odrabiamy

Everton vs ManUtd - 1X @1.91
Marsylia vs Nancy - under 2,5 @1.75
AKO:3.34

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
W derbach Rzymu była czerwona kartka poza boiskiem? Bo tak mi livesports pokazuje.
Jeśli tak to pytanko czy w Sportingbet liczą się do bilansu kartek kartki poza boiskiem?
pzdr!

H 902

hank

Użytkownik
W derbach Rzymu była czerwona kartka poza boiskiem? Bo tak mi livesports pokazuje.

Jeśli tak to pytanko czy w Sportingbet liczą się do bilansu kartek kartki poza boiskiem?

pzdr!
poza. Wątpię żeby zaliczyli.

Otrzymane punkty reputacji: +15
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
under w Doniecku na bardzo dobrej drodze, szaktar oddal pole stali, a stal jest za slaba by cos strzelic, skonczy sie 1-0 tak jak informator dajacy cynk pisal!

julek 421

julek

Użytkownik
od wczoraj grasz? wszędzie (przynajmniej tam gdzie ja gram) masz napisane, że kartki poza boiskiem się nie liczą.
Zwracam honor. Rzadko gram tego typu zakłady, a żeby mi się trafiła jeszcze takka sytuacja to nie miałem. Własnie sprawdziłem i na bet365 się nie liczą tak jak mówisz.

H 902

hank

Użytkownik
Zwycięski zakład zawiera łączną liczbę kartek - żółtych kartek i czerwonych kartek - w meczu. Jeden punkt za żółta kartkę i 2 punkty za czerwoną kartkę.
Maksymalna liczba punktów na zawodnika to 3 (2+1), bez względu na to czy gracz zobaczył dwie żółte kartki i potem w efekcie czerwoną. Rozliczenie nastąpi w odniesieniu do wszelkich dostępnych dowodów oraz w odniesieniu do wszelkich pokazanych kartek w regulaminowym czasie gry. Wszelkie kartki pokazane po końcowym gwizdku nie będą wliczane do sumy kartek. Kartki pokazane innym osobom niż piłkarze na boisku czyli np. trenerom lub zawodnikom rezerwowym nie będą wliczane do sumy kartek.
Sportingbet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom