M
163
maniek04121993
Użytkownik
Jak teraz nie ogarnie to po meczu i mecz sprzedany ????
bez przesady kim jest barton... jakby to byl nadal to na 100% bylby to sprzedany meczJak teraz nie ogarnie to po meczu i mecz sprzedany ????
Z tego co podajesz to i tak chyba z 90 %wchodzi także spoko, porażki są wliczone w bukmacherke, oczywiście oby było ich jak najmniej. Rób dalj to co robisz
miał szanse na 3-3 w TB i podwójny... już raczej po meczuJak teraz nie ogarnie to po meczu i mecz sprzedany ????
kwestia nie byc glupkiem aby trafiac tylko w te gorsze chwile ???? ja zalapalem sie ale czekam na next timeZ tego co podajesz to i tak chyba z 90 %wchodzi także spoko, porażki są wliczone w bukmacherke, oczywiście oby było ich jak najmniej. Rób dalj to co robisz
tak nie wyglada mecz na 0:0 pomimo dramatu tej nawierzchniDOstalem wlasnie info z Rosji ze warunki bardzo trudne do gry i w kuluarach mowia ze kazdego zadowoli remis nawet 0-0 na zakonczenie rundy jesiennej.
Także mozna dolożyc
Ufa - TOmsk
DW 0-0
6.0 bet365
POLECAM, info od godnego polecenia informatora z ROsjii!
nie wyglada, owszem bo sporo biegaja, ale wszystko odbywa sie przed polami karnymi, jak juz wchodza w pole karne to sie slizgaja i nic z tegotak nie wyglada mecz na 0:0 pomimo dramatu tej nawierzchni
przy meczowej można było zamykać... szkoda bo wstrzymałem ręke :;/:Co za gościu
2 set zamknięty tylko w sts mam zagrane na zwycięstwo i lipaprzy meczowej można było zamykać... szkoda bo wstrzymałem ręke :;/: