>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
iseecrazy 20

iseecrazy

Użytkownik
ITF ITF :p pamietam jak kilka lat temu dawal tutaj ktos cynk na dziewczyne ktora wrocila do gry po 2 latach. Kurs na nia byl jakies 27 zł. Przegrywala do 5-0 i kurs wzros na 101 na wygrana. I nagle zaczela wygrywac zeby zamknac sie w 5-7. Ktos tam za 50 zl 5 k wyciagnal :p

szakal1991 362

szakal1991

Użytkownik
ITF ITF :p pamietam jak kilka lat temu dawal tutaj ktos cynk na dziewczyne ktora wrocila do gry po 2 latach. Kurs na nia byl jakies 27 zł. Przegrywala do 5-0 i kurs wzros na 101 na wygrana. I nagle zaczela wygrywac zeby zamknac sie w 5-7. Ktos tam za 50 zl 5 k wyciagnal :p
Patty Schnyder:cool:

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
jak tam dzis? warto grac cos na rosyjsa, czy tam pizga i 90 min beda chodzic a nie grac ?
sam gram w pilke w takich warunkach i jest dokladnie odwrotnie ... jak jest zimno trzeba ciagle zapier***** aby jaja nie zamarzly tylko z wykonczeniem moze byc gorzej ale ruchowo pomysl ????

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
ja tam gram Ufa - Tomsk
under 0,5
6.5 bet365
Jest duza szansa, warunki do gry nieciekawe, co prawda mocno rozpoczeli mecz ale sytuacji wielkich nie maja. Info narazie nie mam od informatora, najwyzej cos skontruje jak sie pojawi info.

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
ja tam gram Ufa - Tomsk
under 0,5
6.5 bet365

Jest duza szansa, warunki do gry nieciekawe, co prawda mocno rozpoczeli mecz ale sytuacji wielkich nie maja. Info narazie nie mam od informatora, najwyzej cos skontruje jak sie pojawi info.

Boże daj info od informatorów! Tyle kasy juz widzę przed oczami, oczywiście grając odwrotnie, żeby nie było.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom